Glamur u veneciji

Izabel Kovačić u haljini koju voli princeza Kate Middleton, prošetala crvenim tepihom u Veneciji

Modna dizajnerica, supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, u Veneciju je stigla zbog suradnje s brendom Armani beauty koji je jedan od sponzora Mostre, a njezin otmjeni styling bio je u potpunom skladu s crvenim tepihom jednog razvikanog filmskog festivala.

Osim Tatjane Jurić, po crvenom tepihu u Veneciji prošetala je i dizajnerica Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića. Izabel je kao i Tatjana gošća venecijanske Mostre zbog suradnje s brendom Armani beauty, a koji je šestu godinu službeni beauty sponzor festivala.

Duga crna haljina s bijelom trakom na poprsju koju je odjenula za mondeno događanje navodno košta više od tisuću eura, a radi se o kreaciji francuskog dizajnera Ronalda Moureta. Skoro identičnu haljinu bez naramenica istog modnog dizajnera nosila je i princeza Kate Middleton na londonskoj premijeri filma ‘‘Top Gun: Maverick‘‘ prije godinu dana.

image

Kate Middleton za svečanu premijeru filma Top Gun nosila je gotovo identičnu haljinu

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Haljine se razlikuju samo u jednom detalju, dok je bijela traka na haljini princeze bila ravna, kod Izabele prolazi kroz mali otvor. Tada se pisalo da princezina haljina košta oko tri tisuće eura.

A uz naše poznate dame koje su na filmsku projekciju filma ‘‘Ferrari‘‘ stigle u pratnji Ivane Petković Čevre, brand managerice za L’Oreal Adria-Balkan, filmsko događanje uljepšale su i glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, Džejla Ramović te model Aleksandra Bogdanska.

Linker
28. studeni 2023 03:38