All Black

J.Lo i Ben podržali omiljenog dizajnera: Ljetos ih je obukao u bijelo, sad su mu došli u crnom

Par već dugo godina ima odličnu suradnju s Laurenom, koja je kulminirala s tri dizajnerove kreacije koje je Lopez odabrala za svoju najvažniju svadbu u životu - onu s Affleckom

Jennifer Lopez i Ben Affleck zablistali su u elegantnom izdanju. Par koji se vjenčao ovog ljeta, stigao je na reviju Ralpha Laurena u Kaliforniji, a oboje su bili u crnom od glave do pete.

Reviju kojom je dizajner predstavio proljetnu kolekciju Jen je došla pogledati u uglađenoj, dugoj haljini u crnoj boji s tankim prugama. Dugi rukavi, decentan prorez na nogama i otvoren dekolte s preklopom, Jennifer je odlično nosila. Haljinu je upotpunila crnim šeširom i clutch torbicom.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck na reviji Ralpha Laurena

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Od nakita se odlučila za minimalizam, tanke zlatne lančiće s privjescima upotpunile su ovaj look. Jennifer je na svečanost svog omiljenog dizajnera odabrala i elegantne, klasične crne salonke, za promjenu od cipela s platformama u kojima je se stalno može vidjeti.

Ben je komplimentirao suprugu u također potpuno crnom izdanju. Odijelo, košulja i kravata potpuno su crni, i odlično mu pristaju.

image
AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Par već dugo godina ima odličnu suradnju s Laurenom, koja je kulminirala s tri dizajnerove kreacije koje je Jennifer odabrala za svoju najvažniju svadbu u životu - onu s Affleckom. Za svečanost u Georgiji kojom su proslavili bračne zavjete pred najmilijima, mladenci su blistali u bijelim kreacijama ovog američkog dizajnera.

Linker
20. travanj 2024 00:16