Hrabro izdanje

Jared Leto zablistao usred modne meke: Na sebe ‘nabacao‘ srebro i zlato

Glumac i glazbenik usudio se kombinirati zlatnu i srebrnu, tako nešto uspijeva samo pravim modnim znalcima, a on to itekako jest.

Glumac, glazbenik i modni entuzijast Jared Leto opet je bio u centru pažnje i to na reviji modne kuće Givenchy na Pariškom tjednu mode. Ovaj se 51-godišnjak svojim blještavim outfitom i upečatljivom šminkom istaknuo u središtu te modne meke. Na reviju ženske kolekcije za jesen zimu 2023/2024 stigao je u zlatnom izdanju, koje je vrlo znalački i hrabro kombinirao sa srebrnim detaljima.

image

Jared Leto na reviji Givenchyja u Parizu

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako je odabrao svjetlucavi zlatni sako koji je obukao na goli torzo i crne hlače. Kombinaciju je podignuo srebrnim cipelama i torbicom te chunky zlatnim lancem oko vrata.

Na događaj je došao zaogrnut crnim kaputom i futurističkim sunčanim naočalama, a kada ih je skinuo pokazao je našminkane oči. Ekscentričan smokey eyes od crvenog sjenila još je više naglasio dramatičnost cijelog outfita.

image

Kombinacija zlatne i srebrne boje

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osebujni umjetnik koji je od svojih umjetničkih aktivnosti stvorio pravu sljedbu, domaću je publiku posebno šarmirao svojim ekskluzivnim ljetnim kampom na Obonjanu. Tamo se, za razliku od red carpet izdanja, odijevao isključivo u bijelo, baš kao i obožavateljice koje su platile da uđu u taj ekskluzivan klub.

image

Crveni smokey eyes

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bilo je to u ljeto 2019. kada je Jaredov bend 30 Second to Mars na otoku Obonjanu održao dva ekskluzivna koncerta u sklopu Mars Island festivala, a organiziran je i zajednički kamp s obožavateljima. Koliko se zna u to su se vrijeme bavili jogom, meditirali u sumrak, kupali se i sunčali. Poznato je i da se za vrijeme tog festivala na Obonjanu nije prodavao alkohol.

Linker
25. travanj 2024 21:27