Jelena Rozga Instagram
KAKAV SPOJ

Jelena Rozga u nikad viđenom izdanju, svi se slažu: Izgleda wow!

I dok mnoge žene u prijelaznom razdoblju ne znaju što odjenuti, splitska pjevačica ima kombinaciju za jesen koju vrijedi kopirati.

Casual izdanja vjerojatno joj nisu strana u odlascima na kavu ili šetnju s prijateljima, no Jelenu Rozgu (43) rijetko se može u javnosti vidjeti u njima. Nastupi i Instagram fotografije rezervirani su za toalete i ultrakratke haljinice te vrtoglavo visoke potpetice. Baš zato su svi njezini pratitelji ostali ugodno iznenađeni kada je popularna Splićanka objavila fotografiju u dosad neviđenom izdanju. "Rozgica kao curica... najljepša si, originalno...", samo su neki od komplimenata koje je dobila za ovaj stajling.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Košulja haljina popularna je posljednjih sezona jer laska baš svakoj figuri pa su se modne kuće i high street brendovi poigrali njima u svojim kolekcijama. Novi pogled na spoj klasične ženske haljine i muške košulje oduševio je brojne ljubiteljice mode, a Jelena je za svoj ormar odabrala kariranu viskoznu s potpisom Diesel čija je cijena oko 300 eura, a izrađena je od kombinacije dviju košulja.

diesel.com
Košulja haljina Diesel, 297 eura

Na nogama nosi praktične, ali elegantne Bottega Veneta čizme izrađene od glatke teleće kože. Gumene potplate uokvirene su slojevitom prozirnom glomaznom oblogom, a cijena im se kreće oko 890 eura.

mytheresa.com
Čizme za jesen i zimu Bottega Veneta, 890 eura

"Kupujem na prvu, ako mi se svidi, uzmem. A budući da nikada ne isprobavam odjeću jer mislim da nešto ne štima s njihovim ogledalima, često moram stvari vraćati u dućane. Kupujem stvarno posvuda, najviše u Zagrebu, a u posljednje vrijeme sve češće i online. To otvaranje kutije kad dođe dostavom doista ima neku veliku draž. Iako znaš što si naručio, to odmotavanje je nekako uvijek zabavno. Zadnjih godina sam baš zavoljela high street brendove, volim otići i u Liu Jo... Modne dodatke rijetko kupujem jer nakit ne nosim često već samo u posebnim prilikama", ispričala nam je nedavno Jelena kada smo je pitali gdje pronalazi i kupuje modne hitove.

Čitajte i:

Fanovi ganuli Jelenu Rozgu s porukama ljubavi: 'Hvala ti što si me naučila da nemoguće ne postoji'

Kako izgleda bez trunke šminke Jelena Rozga otkrila na Instagramu

Jelena Rozga otkrila kako je svoju neposlušnu kožu dovela u red

Jelena Rozga uoči rođendana objavila fotografiju s početka karijere: 'Ti si kao vino'

Linker
15. travanj 2024 22:20