Prava elegancija

Jessica Alba dobro zna kako nositi cool stylish komad, a evo gdje ga možete nabaviti

Glumica je posljednjim outfitom oduševila obožavatelje, a posebnu je pažnju plijenila njezina kožna suknja koju bi svaka fashionistica trebala imati u ormaru.

Ono što Jessica Alba doista ima u malom prstu je sposobnost da oduševi javnost gdje god se pojavi pa je tako brojne fanove očarala svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti, kada je uhvaćena šetajući ulicama New Yorka. Naime, glumica je pokazala kako dobro zna što se nosi ove sezone te izazvala brojne pozitivne komentare na račun svog outfita.

Alba je odjenula kožnu midi suknju boje konjaka s kojom je uparila chic cipele s potpeticom i torbicu u istoj boji. Elegantnu je kombinaciju podignula crno-bijelim topom, a sve je upotpunila narukvicama i opuštenom frizurom.

image

Glumica je pokazala kako dobro zna što se nosi ove sezone.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jessica dobro zna koji je komad idealan za sva godišnja doba te kako ga nositi u različitim kombinacijama, a u nastavku donosimo nekoliko modela kožne suknje koji će svaku kombinaciju dovesti na novu razinu.

Suknja boje konjaka

Kada je riječ o kožnoj suknji, najbolje je izabrati klasične modele koje ćete moći nositi godinama, baš kao što to radi Jessica. Model brenda Sisley odličan je za jednostavne, ali i nešto otkačenije outfite jer nudi pravu paletu opcija za kombiniranje. Možete ga pronaći na webshopu platforme About You, a dođe 509 kuna.

image

About You, 509 kuna.

ABOUT YOU

Čitajte i: Životinjski printovi su apsolutni hit: Inspirirajte se odvažnim stajlinzima slavnih dama

Crni klasik

Midi suknju u crnoj boji doista ćete moći nositi dugi niz godina, a raspon kombinacija je neograničen. U ovom ćete klasičnom komadu moći uživati gotovo cijele godine, a posebno je zanimljiv ovaj brenda b.young koji možete pronaći na Zalandu za 872 kuna.

image

Zalando, 872 kune.

ZALANDO

Beige midi suknja s lancem

Ako ste u potrazi za statement kožnom suknjom, onda će ova iz ponude brenda Mona biti idealna za vas. Ravnog je kroja, što znači da ćete uz nju moći kombinirati štošta, a zlatni lanac na prednjem dijelu podignut će svaki outfit. Ovaj se model može nositi svakodnevno, ali i za svečane prilike. Dođe 1729 kuna.

image

Mona, 1729 kuna.

MONA
Linker
12. travanj 2024 06:25