Retro izdanje

Jessica Alba u hrabroj kombinaciji: Traper od glave do pete i dalje je trendi

Sudeći po izdanju slavne glumice, vodeći proljetni trend pratit će nas i u novoj sezoni.

Traper možda jest klasik, ali ovog je proljeća postao vodeći trend. Bez ovog materijala nije mogla proći niti jedna kolekcija, kako slavnih dizajnera tako i pristupačnijih brendova, a čini se da niti ljetne vrućine nisu ugrozile njegovu popularnost. Dokazala je to i Jessica Alba koja je brojne iznenadila hrabrim odabirom odijela od trapera.

Glumica je uhvaćena ispred hotela u New Yorku u potpunom traper izdanju. Nosila je korzetni top od trapera koji je zataknula u dugačke traperice širokih nogavica. Preko svega je prebacila strukirani sako s jastučićima na ramenima koji je ovom prilikom ostavila raskopčanim kako bi top i njezina besprijekorna figura došli do potpunog izražaja. Kombinaciji je dodala bijele dodatke koji su se izvrsno spojili s plavom nijansom trapera: klasične salonke u špic koje je spojila s torbicom strogih linija. Uz kroj odijela i visoke potpetice, Alba je postigla efekt dodatno izdužene linije - pripijeni top u hlačama širokih nogavica naglasak je stavio na najuži dio tijela.

image

Jessica Alba

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ova jednostavna kombinacija istovremeno je vrlo upečatljiva, ali i lako prilagodljiva za gotovo svaku prigodu. Traperice ravnih ili širokih nogavica osnova su garderobe jer se jednako dobro nose uz visoke potpetice, kao što je to učinila Jessica Alba, i uz tenisice za nešto ležerniji dojam. Isto vrijedi i za traper sako koji će vješto mijenjati laganiju jaknu za prijelazno razdoblje, no za razliku od klasičnog trucker modela traper jakne, dat će chic dojam cijeloj kombinaciji.

image

AFRM;Nordstrom sako (143,11 €)/top (75,70 €)/hlače (95,11 €)

PROMO
Linker
19. travanj 2024 05:54