Srebrni kostim

Juraj Zigman obukao je brojne zvijezde, a sada njegovu kreaciju nosi i slavna Beyonce!

Dizajner se pohvalio na Instagramu da je slavna Queen B u njegovu kreaciju nosila u sklopu Renaissance turneje.

Juraj Zigman pohvalio se da je upravo on zaslužan za jedan od kostima u kojima je Beyonce nastupala u sklopu posljednje Renaissance turneje. Riječ je o srebrnom kostimu koji uz visoku konstrukciju na leđima ima i dugački plašt. "Nikad nisam mislio da ću ovo napisati, toliko sam preplavljen emocijama da je sama kraljica Beyonce nosila kostim Zigmana na svojoj turneji" napisao je dizajner.

"Dugo se čekalo, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je veći nego što sam očekivao!" Zigman se zahvalio i stilistima koji su mu povjerili ovaj zadatak i što su ga uključili u ovu ikonsku turneju. Sama Queen B još nije objavila niti jednu fotografiju u ovoj kreaciji, ali na Instagramu se mogu pronaći brojne snimke s koncerta u Phoenixu na kojima je pjevačica nosi.

Zigmanu je do sad surađivao s brojnim svjetskim zvijezdama. Između ostalog prošle je godine odjenuo Christinu Aguileru za nastup na Los Angeles Pride Festivalu gdje se pjevačica pojavila u zavodljivom crvenom kostimu, a Nicki Minaj njegov je kostim pepeljuge lani nosila povodom noći vještica. Tada su je fanovi zasuli brojnim pohvalama na račun kostima, a mnogi su odmah prepoznali da je u pitanju djelo hrvatskog dizajnera koji je s njome već surađivao. Osim njih Zigman u svom portfoliju ima i druga slavna imena među kojima su i Rita Ora, Megan Thee Stallion i Cardi B.

Linker
22. travanj 2024 12:07