ROKO BAHAT I ENEST MAZAREKIC
By Igrajna

Kako izgleda moderna mladenka? Naša dizajnerica predlaže suvremene modele

Zagrebačka dizajnerica zamišlja vjenčanicu kao bezvremenski komad koji se nosi i nakon velikog dana.

Zagrebačka dizajnerica zamišlja vjenčanicu kao bezvremenski komad koji se nosi i nakon velikog dana.

‘‘Naravno da svi želimo onaj ‘wow‘ efekt kada odjenemo vjenčanicu, ali ja želim vidjeti taj efekt ne samo zbog haljine nego i zbog žene. Nije poanta da haljina oduzme svu pažnju, već žena koja je nosi‘‘, opisuje dizajnerica Igrajna Vargek svoj novi brend koji nosi ime ‘Igrajna‘. Nakon što je njezin brend Iggy prošle godine navršio deset godina, u 2023. godini spremna je na zaokret te se posvetila vjenčanicama.

‘‘Otkako sam u modnom biznisu slušam od raznih žena kako za vjenčanje žele nešto jednostavnije, modernije, pristupačnije i na kraju krajeva, nešto što će moći nositi i kasnije. Zato već neko vrijeme razmišljam kako na našoj sceni nedostaje upravo takav brend, ali i iskustvo koje je nešto ležernijeg pristupa‘‘ govori Igrajna. Potraga za vjenčanicom može biti poprilično iscrpljujuće iskustvo, osobito ako tragate za modelom nešto jednostavnijeg kroja. Zato je njezina prva bridal kolekcija ispunjena jednostavnim, ali efektnim, udobnim i party haljinama koje će se i nakon vjenčanja nositi u više različitih prilika.

image
ROKO BAHAT I ENEST MAZAREKIC

"Iako se na prvu čini da je jednostavni kroj lakši za izvesti, upravo takav tip haljine zahtjeva puno više pažnje oko detalja, kao i iskustvo izrade. Na najjednostavnijim haljinama se vidi preciznost krojenja i šivanja, finoća materijala i cjelokupna kvaliteta jer te haljine ne trpe niti jednu grešku. Osim toga, ljepota ovih krojeva je u tome što ćete se u njima osjećati nesputano, moći ćete sjediti ili plesati bez da ćete morati paziti na haljinu i je li se primjerice naborala.

image
ROKO BAHAT I ENEST MAZAREKIC

A svi ‘Igrajna‘ modeli kasnije mogu biti savršene party haljine i haljine za svečane prigode ili sve prigode u kojima se želite osjećati posebno, možda i bez nekog posebnog razloga", ističe dizajnerica i nadodaje kako osim haljine, možete zatražiti i uslugu wedding stylinga ako vam je potrebna pomoć pri odabiru ostalih detalja na dan vašeg vjenčanja - cipela, nakita, cvijeća, frizure i make-upa. Također, uskoro će biti uvedena i ‘last minute‘ opcija, pa ćete uz nadoplatu haljinu po mjeri moći dobiti u rekordnom roku.

image
ROKO BAHAT I ENEST MAZAREKIC

Brend "Igrajna" zasad neće imati sezonske kolekcije već će se uz ove modele stalno izrađivati novi. Osim unikatnih haljina koje će se moći odmah kupiti, sve ostale haljine se izrađuju po mjeri. Mogu se vidjeti i isprobati isključivo po dogovoru, u Iggy showroomu, u Vlaškoj 115.

image
ROKO BAHAT I ENEST MAZAREKIC
Linker
26. travanj 2024 01:53