Iz modne arhive

Kako nosimo traper? Po uzoru na Jennifer Aniston

Holivudska glumica je prava kraljica trapera - a nosi ga u svim varijantama. Prisjetili smo se njezinih izdanja.

Holivudska glumica Jennifer Aniston jedna je od onih koja već godinama nosi titulu omiljene zvijezde i "djevojke iz susjedstva". Aniston je na sceni od devedesetih godina, od uloge u sitcomu "Prijatelji" pa do ulogama u humorističnim i romantičnim filmovima poput "Murder Mystery" s Adamom Sandlerom, koji je upravo izašao na Netflixu.

Kroz godine poznata prijateljica nije previše mijenjala modni izričaj i najčešće se on uklapao u taj dojam koji javnost gaji prema njoj. Na crvenom tephu, Jennfer je često igrala na sigurno s minimalizmom, slip haljinama i krojevima koji prate liniju tijela, a modnoj klasici vjerna je i u privatnim trenutcima.

Jedan od omiljenih komada u njezinom ormaru - su traperice. Kako su se mijenjali trendovi, Aniston je kombinirala različite krojeve - od traperica niskog struka, do baggy i cropped modela, a jedini kojem je ostala vjerna s godinama su traperice s trapez nogavicama koje su i danas aktualne. Rag & Bone, Citizens of Humanity i J Brand neki su od brendova kojima se često vraća, a traper u njezinom slučaju najbolje izgleda u jednostavnim modnim pričama - uz bijeli top ili t-shirt, uz sako boxy kroja, uz kožnu jaknu i visoke čizme do koljena ili uz ravne mokasinke ako kombinira kratko rezane traperice. Prisjećamo se njezinih traper izdanja i inspiriramo stilom koji je idealan za dnevne i ležerne prilike.

Linker
24. travanj 2024 18:25