to mogu samo oni

Kakva modna usklađenost! Tatarinovi oduševili zajedničkom fotkom, Bloom je posebno sladak

Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom trenutno odmaraju nakon uskršnjeg slavlja, a fanove su iznenadili vrlo simpatičnim mdonim potezom.

Jedna od najpoznatijih beba u hrvatskom javnom prostoru, ali i vrlo modno osviještena zahvaljujući svojim roditeljima, svakako je Bloom Tatarinov koji često oduševljava modnim kombinacijama. Maleni je glavna zvijezda mnogih objava svoje majke Maje Šuput koja ne propušta odjenuti ga po posljednjoj modi.

Cijela obitelj Tatarinov, pa i tata Nenad, prate trendove i vole dizajnerske krpice, a s posljednjom objavom potpuno su oduševili svoje pratitelje.

Čitajte i: Maleni Bloom Tatarinov više ne vozi samo skuter, već ima novu ‘pilu‘: ‘Pojest ću ga koliko je sladak‘

Maja je objavila fotografiju na kojoj su svi troje modno usklađeni - s traper komadima i klasičnim bež balonerom. "Uskršnji odmor, odobrio Bloom", šaljivo je napisala Maja ispod fotografije koja je raznježila mnoge njezine i Bloomove fanove.

"Odlična odjevna kombinacija. Bloom je glavna zvijezda kao i uvijek", komentirali su fanovi malog nasmijanog dječačića koji je u prošlim Majinim objavama "pohvalio" novim skuterom i automobilom, naravno, za djecu.

Kada ide na vožnju svojom novom "pilom", Bloom je odjeven u polo majicu, hlače i tenisice te stilom nevjerojatno nalikuje svom tati.

Bloom je za svoj prvi rođendan od roditelja dobio nezaboravnu proslavu, a na isti datum primio je i sveti sakrament krštenja. Proslava se održala u jednom zagrebačkom restoranu, a maleni je imao i ljuljačku na kojoj se mogao zabavljati.

Linker
19. travanj 2024 12:41