kraljica reciklaže

Kate je oličenje elegancije u jednobojnoj kombinaciji uz koju nosi naušnice od 47 kuna

Najnoviji jesenski outfit princeze od Walesa bio je u vrlo ‘jesenskoj‘ boji, a skupe krpice kombinirala je s naušnicama od samo šest dolara.

Kate Middleton i princ William vratili su se kraljevskim dužnostima nakon kraćeg odmora s obitelji. Prva stanica na tom putu bio je Street, društveni centar za mlade sa sjedištem u Scarboroughu u Engleskoj, u koji je kraljevski par došao s ciljem da podrži službe za mentalno zdravlje mladih.

Za ovu prigodu princeza je imala monokromatski stajling u boji devine dlake. Kate je tako kombinirala pletenu haljinu dizajnerica Gabriele Hearst s dolčevita ovratnikom i dugački camel kaput brenda Max&Co.

image

Princ William i princeza Catherine

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ostali detalji, poput Demellier London torbice i Ralph Lauren cipela, bili su u sličnim nijansama kako bi se uklopili u outfit, a kako jednobojan outfit ne bi bio previše monoton, Kate je odlučila podignuti ga remenom u boji karamele.

Odličan detalj bile su i naušnice od samo šest dolara, odnosno 47 kuna, koje je nosila u nekoliko navrata tijekom proteklih godina - prvi put ih je imala tijekom posjeta Irskoj 2020., potom tijekom videopoziva i poruka na društvenim mrežama 2020. i 2021.te u veljači 2022. na utakmici ragbija šest nacija između Engleske i Walesa na stadionu Twickenham.

image

Kate je outfit podigla remenom u boji karamele.

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

William je pak bio u kontrastnom outfitu - plavo odijelo spojio je s crvenim puloverom i svijetloplavom košuljom. I on i Kate nosili su broš u obliku crvenog cvijeta maka koji se nosi na Dan sjećanja u Ujedinjenom Kraljevstvu 11. studenog. Makom se odaje počast vojnicima koji su poginuli u borbi.

Princ i princeza od Walesa uzeli su nedavno kratku pauzu od kraljevskih dužnosti kako bi proveli više vremena sa svojom djecom: devetogodišnjim princem Georgeom, sedmogodišnjom princezom Charlotte i četverogodišnjim princem Louisom.

Linker
19. travanj 2024 05:21