NEZAOBILAZNI DODATAK

Kate Middleton obožava ovu torbicu, isti model ima u čak 11 boja

Od crkvene službe do posjeta Karibimima - ova princezina clutch torbica pokazala se idealnim izborom za sve prilike.

Kate Middleton godinama je vjerna elegantnim, pročišćenim, često monokromatskim odjevnim kombinacijama, koje upotpunjuje pripadajućim diskretnim modnim dodacima. Među njima je i njezina omiljena clutch torbica od brušene kože s potpisom brenda Emmy London, za kojom rado poseže u najrazličitijim prilikama već sedam godina.

image

Na Kraljevoj Regati 2019. godine

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK
image

Službeni posjet Karibima

SAM HUSSEIN/POOL/SHUTTERSTOCK

Ovaj jednostavni model naziva Natasha Clutch izrađen je od visokokvalitetnog antilopa u Portugalu, a cijena joj je $425. Princeza od Walesa u svome ormaru ima čak 11 primjeraka u različitim bojama, od klasične crne i neutralne bež do upečatljive Barbie ružičaste i crvene. Svaka torbica podstavljena je nježnom nude antilop tkaninom te uključuje i skriveni remen s lancem, koji Middleton nikada ne koristi, već umjesto toga radije bira clutch varijantu.

image

Na prošlogodišnjoj uskršnjoj misi

SHUTTERSTOCK
image

U svibnju prošle godine u Muzeju dizajna u Londonu

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Dizajnerica i osnivačica brenda Emmy Scarterfield ispričala je kako je ovaj model u ponudi njezinog brenda od 2011. godine, te kako je upravo njegova jednostavnost ono što ga čini "nježnim, ali opet uglađenim završnim dodirom stylinga".

Princezi se Emmy London torbica pokazala odličnim izborom za crkvenu službu na Uskrs te posjet londonskom Muzeju dizajna, no odlično je upotpunila i nešto ležernije kombinacije za Kraljevu Regatu i službeno putovanje na Karibe. Od 11 nijansi koje posjeduje, čini se kako joj je najdraža ona smaragdno zelena, koju je "reciklirala" čak četiri puta.

Linker
17. travanj 2024 19:01