MODNA LEKCIJA

Kate Middleton zna kako ‘isfurati‘ najtrendi boju godine

Ružičastu boju rado je nosila i kraljica Elizabeta, koja se znala šaliti kako ‘nitko ne bi znao tko je da nosi bež‘.

Princeza od Walesa Kate Middleton uvijek ide u korak s aktualnim modnim trendovima, stoga ne čudi da je u njezinom ormaru svoje mjesto pronašla najtrendi boja za 2023. godinu po izboru tvrtke Pantone, crveno-ružičasta nazvana Viva Magenta.

Kate je posjetila dobrotvornu organizaciju Windsor Foodshare u društvu princa Williama, a u siječanjskom sivilu istaknula se modnom kombinacijom kojom je dominirala upravo magenta ružičasta. Čini se kako princeza ove zime ne izlazi iz elegantnih dugih kaputa ravnog kroja, a ovoga puta odučila se za model marke Marks & Spencer.

image

Dugi kaputi omiljeni su princezin zimski izbor

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Spojila ga je s pripadajućom dolčevitom u istoj boji, a dozu ozbiljnosti ovom su stylingu dale profinjene široke crne hlače i crne cipele s blok petom.

image

Dozu ozbiljnosti kombinaciji su dali crni detalji

ZAK HUSSEIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Izgleda kako popularni Barbiecore imidž nije zaobišao ni Kate, koja je vrlo sličan styling u nešto nježnijoj nijansi nosila u službenom posjetu školi u Stratfordu 2021. godine. Ružičasta je, uz plavu i žutu, bila i jedna od omiljenih boja kraljice Elizabete, poznate po svojoj ljubavi prema upečatljivim kompletima.

image

U posjeti Stratfordu 2021. godine

JUSTIN TALLIS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Da nosim bež, nitko ne bi znao tko sam", jedna je dobro zapamćenih izjava pokojne kraljice, kojom je uz dobar ukus pokazala i svoj čuveni smisao za humor.

Linker
20. travanj 2024 03:18