U INAT TRENDOVIMA

Kate Winslet ‘reciklirala‘ je haljinu koju je nosila na crvenom tepihu 2015.

Glumica je u jeku pandemije koronavirusa 2020. godine progovorila o nešto drugačijem pristupu odijevanju za crveni tepih te najavila kako će početi ponavljati haljine.

Da se ne boji "reciklaže" čak ni kada su u pitanju odjevne kombinacije za crveni tepih, Kate Winslet je dokazala na sinoćnjoj premijeri filma Avatar: Put vode u Londonu.

Oskarovka se pridružila redatelju Jamesu Cameronu i ostatku zvjezdane glumačke postave dugoočekivanog filma u Odeon Luxe Leicester Squareu, spremno pozirajući fotografima u dugoj glamuroznoj sivoj haljini s blještavim detaljima na porubu.

image

Kate Winslet na premijeri filma ‘The Dressmaker‘ 2015. godine

BEDDALL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Riječ je o kreaciji američke modne kuće Badgley Mischka, koju je Kate prvi puta nosila 2015. godine na premijeri filma The Dressmaker (Krojačica) na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Baš kao i prije sedam godina, Winslet je skupila kosu u ležernu punđu te je haljinu upotpunila diskretnim naušnicama.

image

Oskarovka je najavila novi pristup crvenom tepihu

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, glumica je u jeku pandemije koronavirusa 2020. godine za Vanity Fair progovorila o nešto drugačijem pristupu odijevanju za crveni tepih.

"Uvijek me stvarno bolio taj novac koji se baca na kolosalne, velike izlete - leteće novinare, glumce, glamurozne ekipe po cijelom svijetu. Zašto je, dovraga, išta od toga važno? Da mi je stalo kako izgledam, našminkala bih se i sada", istaknula je i dodala kako joj je odabir haljina za dodjele nagrada vrlo stresan jer zna da ih više nikada neće odjenuti.

image

Odabrala je kreaciju američke modne kuće Badgley Mischka

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nevjerojatni umjetnici koji izrađuju takve haljine su divni, ali napraviti nešto što će se nositi samo jednom... Već sam odlučila da ću početi ponavljati haljine", rekla je Winslet.

Linker
24. travanj 2024 05:35