Splash News
ZA UKRASTI

Katie Holmes isfurala nezamislivu kombinaciju

Australski brend nova je omiljena modna kuća američke glumice koja je u samo tjedan dana odjenula dvije njihove kreacije – haljine s romantičnim detaljima kakve će ponovno biti neizostavne ovog proljeća, a pokazala je i da su lako nosive i u kombinaciji s gležnjačama te debelim jaknama.

Nekoliko dana nakon što je zablistala u bijeloj haljini brenda Zimmermann kako bi proslavila otvaranje njihovog novog njujorškog dućana, Katie Holmes je još jednom pokazala da obožava australski brend na Tjednu mode u New Yorku gdje je stigla kako bi provjerila kolekciju za jesen/zimu 2018.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 12: Actor Katie Holmes attends the Zimmermann fashion show during New York Fashion Week: The Shows at Gallery I at Spring Studios on February 12, 2018 in New York City.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for New York Fashion Week: The Shows)
Getty Images for New York Fashio


Katie Holmes poznata je po svojem besprijekornom stilu pa je ovog puta privlačila pozornost na Tjednu mode u New Yorku gdje je stigla podržati kreativni australski duo. 39-godišnja glumica odjenula je prozirnu crnu haljinu sa sitnim cvjetnim uzorkom te dijelovima koji su ukrašeni prozirnom, crnom čipkom. Kreaciju s dugačkim rukavima kombinirala je s crnim kožnatim gležnjačama sa sjajem, a već je ranije tog dana viđena kako taj isti komad nosi na potpuno drugačiji način.

Katie Holmes looks striking as she steps out during NYFW in NYC
<P>
Pictured: Katie Holmes
<B>Ref: SPL1658428  130218  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Tada je romantičnu haljinu posutu cvijećem uskladila sa srebrnim cipelama, a preko nje je odjenula sivu vestu i srebrnu jaknu - sve s potpisom Ralpha Laurena. A da je vrlo lako promijeniti naizgled tri potpuno drugačija outfita dokazala je kada je na reviju modne kuće Ralph Lauren stigla u istoj toj kombinaciji - samo je umjesto haljine odjenula hlače.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 12: Actor Katie Holmes attends the Ralph Lauren fashion show during New York Fashion Week: The Shows on February 12, 2018 in New York City.  (Photo by Monica Schipper/Getty Images for New York Fashion Week: The Shows)
Getty Images for New York Fashio

U novoj kolekciji su dizajnerice Nicky i Simone Zimmermann ostavile čipku i volane, koji su dominirali prijašnjih komadima, postrani te napravile mali zaokret, ali u svojoj modnoj liniji zadržale su notu romantike.

- Za jesen nam je muza bila mlada, pustolovna žena iz viktorijanskog razdoblja koja živi u opresivnom okruženju, ali pronalazi slobodu u jahanju – otkrila je Nicky Zimmermann detalje nove kolekcije nazvane "Neobuzdana".

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Linker
14. travanj 2024 14:24