novi look

Katie Holmes izgledala je neprepoznatljivo na New York Fashion Week-u

Odabrala je minimalističku crnu haljinu koja je isticala njezinu vitku liniju te kako se kaže, ‘ukrala show‘ ostalim gostima na reviji Toma Forda

Iako se za glumicu Katie Holmes ne može reći da je baš ikona stila, već svojim izgledom više podsjeća na djevojku iz susjedstva, na reviji Toma Forda na New York Fashion Weeku sve je ostavila bez daha.U prvom je redu sjedila u crnoj dugoj trendy haljini s kapuljačom ispod koje su virile kratke nauljene šiške, sa zlatnim sandalama i upadljivim zlatnim prstenjem

image

Glumica u vamp izdanju s Tomom Fordom nakon njegove revije

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Oduševila je prisutne svojim modnim iskorakom i dramatičnim izgledom koji bi više odgovarao Kim Kardashian ili Angelini Jolie nego samozatajnoj glumici. Tom Ford, inače je jedan od omiljenih kreatora Katie Holmes. Ako bira crne kombinacije poput klasičnih odijela, uvijek nosi njegov brend pa je to na neki način njemu bila posveta.

image

Nekoliko dana ranije, na reviji Ulle Johnson, Katie Holmes bila je vjernija svom stilu

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njezin izgled modni kritičari prozvali su pomalo ‘rubnim‘, jer je Katie osoba koja se najbolje osjeća u romantičnim haljinama lepršavog kroja.

No očito je ovim modnim istupom bivša supruga Toma Cruisea željela pokazati da ima dovoljno samopouzdanja za stilsku igru, kao što je i preuzela uzde u svoje ruke u privatnom i poslovnom životu. Naime, sve više režira i piše filmske scenarije, a njezin posljednji film ‘‘Alone Together‘‘ koji se ljetos prikazivao u američkim kinima dobio je sasvim solidne kritike.

Linker
23. travanj 2024 11:23