Modna inspiracija

Kendall Jenner nosi ljetnu torbu sezone! Cijena joj je nekoliko tisuća eura

Velike, XXL torbe veliki su ovogodišnji hit, a naglašene dimenzije posebno su poželjne kada biramo torbu za plažu. Kendall Jenner ispod ruke nosi dobar primjerak!

Zvijezde s A-liste već su otvorile ljetnu sezonu i krenule s modnim kombinacijama koje će odrediti smjer u kojem se kreću ljetni modni trendovi. Kendall Jenner sugerira pravi klasik - pletene cekere kojima se vraćamo svake godine, a svaka sezona najčešće ima jedan kultni model. Kendall se u Cannesu pojavila s oversized modelom od rafije i kože koji dolazi iz nove kolekcije brenda Bottega Veneta. Pletena torba Arco ima detalje od crne ili smeđe kože te velike zaobljene ručke, a cijena doseže 3000 eura.

Na stranicama na kojima se prodaje navedeno je kako je ovaj model idealni dodatak za odmor - u prostranu torbu stane sve od ručnika za plažu do kreme za zaštitu od sunca. I izgleda stylish, osobito u quiet luxury outfitu kojeg je nosila na dnevnom druženju s prijateljicama. Manekenka je nosila jednostavnu, transparentnu haljinu koja pristaje uz tijelo i otkriva obrise siluete, a kosu je ležerno skupila u nisku punđu. Mada si pleteni ceker kuće Bottega Veneta nećemo priuštiti ovoga ljeta, torba u sličnom stilu nezaobilazni je dodatak svake ljetne sezone. U ponudi povoljnih ili nešto skupocjenijih brendova, pletenih torbi ne nedostaje - ono što predlažemo jest - birajte modele čim većih dimenzija.

image

Bottega Veneta pletena torba

PROMO
Linker
19. travanj 2024 20:06