7-10-2022

Kendall Jenner stars in the new advertising campaign for ”Own Denim” Fall 2022

Pictured: Kendall Jenner,Image: 728806684, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Own Denim/Planet/Profimedia

 OWN DENIM PLANET/PROFIMEDIA
SVIĐA LI VAM SE?

Kendall za Noć vještica postala seksi kaubojka iz crtića, fanovi podijeljeni: ‘Ovo je pogrešno‘

Neki od obožavatelja hvalili su manekenku zbog originalnosti, dok su drugi smatrati kako je nepotrebno seksualizirala lik iz omiljenog dječjeg filma ‘Priča o igračkama‘.

Članice klana Kardashian-Jenner svake se godine trude obilježiti Noć vještica što originalnijim i, naravno, što provokativnijim kostimima. Reality zvijezde redovito poziraju u nekoliko različitih izdanja, a samozatajna manekenka Kendall u nedjelju je pokazala svoj prvi ovogodišnji look - kostim kaubojke Jesse iz popularnog Pixarovog crtića Priča o igračkama.

Iako je riječ o kostimu iz dječjeg filma, Kendall ga je "isfurala" na sasvim drugačiji način. Jessinu bijelu košulju Kendall je "skratila" do ispod grudi te otkrila trbuh, a traperice su postale samo gaćice, upotpunjene nogavicama s kravljim uzorkom.

Svi komadi činili su se savršeno iskrojenim po njezinim mjerama, a vodila je računa i o najsitnijim detaljima poput dugmadi, kopče remena i poruba. Također, nosila je i gotovo identičan šešir kao Jesse iz crtića, a kosu je svezala u dvije pletenice.

Jenner je nešto kasnije na svom Instagram profilu objavila i drugu, još odvažniju varijantu kostima, u kojoj se kratka kaubojska košulja pretvorila u minijaturni topić nalik marami.

Manekenku na Instagramu prati više od 262 milijuna korisnika, a njezino je neobično izdanje "zaradilo" čak 11 milijuna lajkova. Čini se kako je kostim kaubojke kod mnogih probudio nostalgiju, a u komentarima su se nizali komplimenti.

"Preslatka si", "Kraljica", "Ovo vraća uspomene", pisali su joj fanovi. Međutim, bilo je i onih kojima se kostim nije ni najmanje svidio te su prozvali Kendall zbog seksualiziranja lika iz dječjeg filma.

"Upropastila si nam najdraži film iz djetinjstva", "Ovo je jednostavno pogrešno", "Seksualiziraš lik iz crtića na Noć vještica, suludo", glasili su neki od komentara.

Linker
19. travanj 2024 06:05