ALEKSANDAR SELAK
JESENSKA KOLEKCIJA

KLISAB predstavio jesensku kolekciju, oduševila su nas odijela

Brend KLISAB predstavio je svoju novu kolekciju, a kolekciju je činilo 35 lookova za žene i muškarce.

Brend KLISAB predstavio je svoju novu kolekciju, a kolekciju je činilo 35 lookova za žene i muškarce.

KLISAB je u Hali Zagreb predstavio svoju novu jesensku kolekciju pod nazivom "Nikada nećemo imati Pariz". Ženski dio kolekcije sačinjen je od ukupno 24 looka koja su prožeta za ovaj brend neočekivanim kič elementima. Čipku, volane, šarene perlice i motiv srca dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić ove jeseni koriste da u kolekciju unesu sentimentalnost, nešto što do sada nikada nisu radili. Za KLISAB i dalje dizajniraju prepoznatljivu estetiku kakvu sve šira publika voli.

image
ALEKSANDAR SELAK

Naglasak je stavljen na odijela koja su ove sezone u donjem dijelu siluete opuštenog kroja, s hlačama spuštenog struka i širokih nogavica. Odijela dolaze u mirnim jesenskim tonovima koji su idealni za poslovne sastanke, ali i za prisustvovanje cool eventima. Uz traperice odlično pristaje strukirani sako u sivkastoj boji koji po rukavima ima naglašene volane.

image
ALEKSANDAR SELAK

Čipka je dekonstruirana tako da je rezana na trakice i aplicirana u referenci na pariške prugaste majice, a ističe se košulja sačinjena od kidane čipke kojoj je prethodno oduzeta ljupkost tretiranjem na visokoj temperaturi. Prekrasna crna kratka suknja su kombinaciji s košuljom na pruge je idealna za večernji izlazak s društvom.

image
ALEKSANDAR SELAK
image
ALEKSANDAR SELAK

Jesenska kolekcija donosi i dva nova modela kaputa u prepoznatljivoj KLISAB strogoj silueti, raskrojenim plohama u formi valova. Posebno se ističe kaput uz tijelo u smeđoj nijansi koji je ukrašen volanima. Novost u ženskoj kolekciji je KLISAB pletenina, ručno rađena od merino vune, svaki model u unikatnoj kombinaciji deset boja. Uz kompletnu garderobu, kolekcija predstavlja nakit izrađen u suradnji s brendom mammii, kao i asesoar kožnih lakiranih KLISAB torbi, remenja i card holdera.

image
ALEKSANDAR SELAK

Jedanaest muških total lookova, među kojima također prevladavaju odijela, u novoj sezoni su nešto uže siluete. Naglasak je stavljen na različitim tehnikama prilikom izrade sakoa, a među njima su tie dye, patchwork restlova materijala od proizvodnje i upcycling kroz spajanje u jedan model četiri postojećih sakoa. Posebno je za oko zapao muški kaput s crno plavim prugama.

image
ALEKSANDAR SELAK
image
ALEKSANDAR SELAK

Cijela muška i ženska kolekcija izrađena je od materijala iz fundusa koji su sada korišteni na nov način. Ovaj izbor rezultat je napora brenda da minimizira otpad pri vlastitim proizvodnim procesima. U reviji su uživale i poznate osobe s hrvatske scene: Jelena Rozga, Nataša Janjić, Marijana Batinić, Judita franković, Nika Turković, Miach, Ivana Paradžiković, Ivana Roščič, Anita Dujić, Nikolina Pišek i brojni drugi.

image

Jelena Rozga

JOHN PAVLISH
image

Judita Franković

JOHN PAVLISH
Linker
27. travanj 2024 08:45