30 modela

Kolekcija vjenčanica za buduće mladenke koje traže suvremenu ženstvenost

Romansa i ženstvenost utkani su u nove modele iz bridal kolekcije za 2024. godinu.

Lagani i prozračni materijali te krojevi koji laskaju figuri i omogućuju nesmetano kretanje tijekom cijelog dana - vjenčanice koje ispunjavaju ove uvjete cijene suvremene mladenke, a sličnu modnu priču donosi dizajnerica brenda Lukabu, Marina Jerant.

Moderna žena, smatra dizajnerica, spoj je nove interpretacije ženstvenosti, ali u sebi i dalje krije klasičnu princezu i njezinu nježnost, eteričnost i raskoš. Novu bridal kolekciju za 2024. godinu opisuju prozračni volumen te detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori s voluminoznim rukavicama. Modeli vjenčanica prate liniju tijela presvučeni su naborima, a predstavili su i prvu modernu krinolinu s prorezom.

image
MAPS OF LIGHT
image
MAPS OF LIGHT

Prilikom stvaranja ove kolekcije želja je bila stvoriti dovoljno različitih modela koji će istaknuti upravo ono što mladenka želi naglasiti, pa je dostupno čak 30 novih modela. Vjenčanice možete pogledati na Lukabu internetskoj stranici te je preko iste i naručiti jer dizajnerica online putem osobno vodi svoje klijentice, njihove mjere, želje i preinake kako bi dobile potpunu uslugu.

image
MAPS OF LIGHT
image

Make up: Aura Beauty
Kosa: Lucija Krpan
Model: Antonia Tavić

MAPS OF LIGHT

Svaki mjesec vjenčanice modne kuće Lukabu dostupne su za razgledavanje vidjeti u Hotelu International u Zagrebu. Inače, ljubavna priča između kuće Lukabu i vjenčanica tek je započela pa se svake godine, uz pomno proučavanje, istraživanje finih materijala, sve gušći i prepoznatljivi ručni rad, siluete krojeva i mekoću, Lukabu približava se sceni haute couture vjenčanica.

Linker
24. travanj 2024 10:15