Modni izbor dana

Komadi za posebne prilike: Želimo sve iz nove Mango kapsulne kolekcije

Španjolski high street brend izbacio je nove modele svečanih komada od kojih se ne možemo odlučiti samo za jedan.

Uz svoju uobičajenu ponudu koju svaki tjedan obnavlja novim sezonskim modelima, Mango je napravio dobar potez kada je pokrenuo Capsule kolekciju. Cijene ovih komada nešto su veće, no i materijali i krojevi na većoj su razini od "uobičajene" linije odjeće. Capsule kolekcija najčešće donosi svečane odjevne predmete i modne dodatke i posljednjih mjeseci moramo priznati da nas je svaki novitet oduševio.

Uz odličan spoj trendovskih detalja i bezvremenskih krojeva, Mango donosi haljine, odijela i kombinezone koji se nameću kao prvi izbor za svaku nadolazeću svečanost. U novom dropu koji je na njihovoj web stranici, nalazi se desetak haljina - pretežno dugi modeli u crnoj, zelenoj, ružičastoj i bijeloj boji.

image

Mini haljina s perjem (300 eura)

PROMO
image

Duga haljina s mašnom i pliseom (340 eura)

PROMO

Oduševila nas je plisirana haljina s mašnom i vezanjem koja dolazi s cvjetnim uzorkom u žutoj i narančastoj boji, a dostupna je i u zelenoj nijansi. Moćno i bezvremenski izgleda i jednostavna crna haljina koja seže do poda, a posebnom je čini decentni zlatni detalj na ramenu i tanke naramenice koje se asimetrično protežu leđima. Od zabavnih modela - tu je mini žuta haljina pomalo retro estetike te plavi model s perjem koji nosi dozu ekstravagancije. Svakako "bacite" pogled i na modne dodatke - uočili smo sandale na petu sa srebrnom mašnom koje su inspirirane popularnim Loewe model koji je do nedavno dominirao na feedu street style zvijezda.

image

Elegantna crna haljina (200 eura)

PROMO
image

Asimetrična haljina s perjem (380 eura)/ haljina od šifona (300 eura)

PROMO
image

Haljina s mašnom (240 eura)/ haljina pencil kroja (370 eura)

PROMO
Linker
25. travanj 2024 03:14