Elegantne na plaži

Kopiramo ljetni stil: Lejla Filipović i Vanda Winter nose kupaće kostime koji laskaju figuri

Poput male crne haljine, i crni su kupaći kostimi vječni klasici koji bi se trebali naći u ljetnoj garderobi svake žene neovisno o životnoj dobi.

Bez obzira na to što plažama vladaju intenzivne boje i upečatljivi uzorci, crni kupaći kostimi garantiraju odličan izgled na plaži i nenadmašni dojam profinjenosti. Upravo to dokazale su nam i ove poznate dame koje u izgledaju senzacionalno u svojim primjercima.

Lejla Filipović i Vanda Winter na Instagramu su nam održale lekciju iz ljetnog stila pokazavši bikinije u kojima provode dane na plažama. Obje su odabrale crne bikinije visoko rezanih donjih dijelova te vrlo visokim strukom koji laska figuri. Naime, kupaće gaćice u ovom kroju saveznik su figuri jer zbog visokog reza čine noge vizualno duljima i užima, a zbog povišenog struka stavljaju naglasak na najuži dio tijela te tako daju dojam figure pješčanog sata. Pritom, tamni su tonovi poput crne poznati kao najbolji modni prijatelji kad vizualno želimo suziti figuru čak i u kombinacijama s minimalnim brojem odjevnih komada kojima je cilj izložiti kožu.

Iako su nosile sličan kroj donjeg dijela, različitim odabirom gornjeg dijela pokazale su nam kako se ove kupaće gaćice odlično spajaju sa svakim grudnjakom. Tako je Vanda na fotografiji kojom je obilježila svoj 39. rođendan pokazala da trokutasti kroj izvrsno pristaje njenoj figuri, a Lejla je pak odabrala otvoreniji gornji dio ukrašen perlicama i dodala slamnati šešir užeg oboda kojim se zaštitila od sunca.

Linker
20. ožujak 2024 23:38