Adriana Ćaleta-Car

 INSTAGRAM
Jesenska inspiracija

Kopiramo stil: Adriana Ćaleta-Car pokazala kako nositi najtraženije čizme sezone

Uvijek stylish Adriana izvrsna je modna inspiracija, a ovaj put nam je dala ideju kako spojiti dva jesenska trenda u izvrstan look.

Uvijek stylish Adriana izvrsna je modna inspiracija, a ovaj put nam je dala ideju kako spojiti dva jesenska trenda u izvrstan look.

Adriana Ćaleta-Car ulicama Lyona prošetala je najpopularnije čizme sezone i dala nam izvrsnu inspiraciju kako ih spojiti u interesantan outfit. Osim toga pokazala nam kako vješto barata svim vodećim trendovima koje je uklopila u kombinaciju koju će jednako dobro moći nositi baš svaka žena.

Adriana, supruga našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara, diplomirana je pravnica koja modu ima u malom prstu. Od svakodnevnih kombinacija sve do trudničke mode, ova mama dvojice sinova vješto vlada vodećim trendovima i redovito inspirira izvrsnim kombinacijama. Tako je bilo i prošlog tjedna kad je na Instagramu objavila fotografiju iz Lyona na kojoj nosi najpopularnije čizme ove jeseni. Riječ je o Miu Miu bajkerskim čizmama koje su se još krajem ljeta postavile kao jedan od najvećih trendova. Dolaze u različitim visinama i bojama, a Adriana se odlučila za visoku smeđu varijantu kakvu je još u siječnju na Instagramu pokazala i Dua Lipa.

Međutim, za razliku od pjevačice koja se odlučila nositi ih u casual izdanju s predimenzioniranom jaknom, Adriana je svoje nove čizme spojila sa sakoom s pinstripe uzorkom koji se, još od revije Saint Laurenta, postavio među vodeće jesenske printove. Tako je pokazala kako ova dva trenda iako dio različitih stilova, jedan ležeran drugi poslovni, itekako dobro funkcioniraju zajedno. Ispod sakoa nosila je potpuno crnu bazu mini kroja koja je naglasak stavila na njene noge, a look je upotpunila torbicom brenda Chanel i crnim sunčanim naočalama.

No nije jedina Hrvatica koja je uskočila u ove čizme koje su zaludjele svijet. Pridružila joj se i Elena Dizdar koja je u njima ovog vikenda uhvaćena na zagrebačkoj špici. Model i influencerica Elena se pak odlučila za crnu opciju u istoj visini koju je također spojila s mini krojem suknje, ali je zato preko svega prebacila dugački, dvobojni, baloner koji seže tik do sare čizme.

image

Elena Dizdar

JOSIP MOLER/CROPIX

Inače, Adriana i Duje ovog su ljeta po drugi put postali roditelji. Naime, u srpnju je Adriana rodila drugog sina čije ime još uvijek nisu otkrili, a tad je na Instagramu objavila fotografiju dječaka uz koju je napisala: "Moje sve na svijetu." Duje i Adriana zaručili su se i vjenčali 2021., a iste su godine dobili i prvog sina Maura. Međutim, kako su prvo vjenčanje imali pred matičarem, crkveno vjenčane organizirali su prošlog ljeta u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku.

Linker
28. travanj 2024 05:17