NEPOGREŠIVO STYLISH

Kraljica Letizia zamijenila ženstvenu siluetu kombinacijom idealnom za zimske prilike

Modno osviještena supruga španjolskog kralja Felipea VI. poznata je po svom istančanom ukusu i profinjenim modnim kombinacijama, a ni ovoga puta nije razočarala svojim odabirom.

Španjolska kraljica Letizia danas je predsjedala konferencijom zdravstvenih djelatnika u Madridu i pritom pokazala elegantni poslovni look, idealan za zimske dnevne prilike.

Modno osviještena supruga španjolskog kralja Felipea VI. poznata je po svom istančanom ukusu i profinjenim modnim kombinacijama, a ovoga je puta svoju omiljenu ženstvenu siluetu i haljine A kroja zamijenila vunenim kompletom strog, ravnog kroja.

image

Omiljene haljine A kroja ovoga je puta zamijenila vunenim kompletom

JOSé OLIVA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Dugi sivi prsluk španjolskog dizajnera Roberta Verina uparila je s hlačama u istoj boji, bijelom pletenom dolčevitom te kožnim cipelama s blok petom. I dok je vuneni komplet novitet u kraljičinom ormaru, crne cipele marke Uterqüe Letizia nosila je već nekoliko puta.

image

Leticija i predsjednik Izvršnog vijeća AECC-a, Ramon Reyes Bori

JOSé OLIVA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Styling je zaokružila crnom kožnom torbom, suptilnim dijamantnim naušnicama i diskretnom šminkom pa je na kraljičinoj ravno isfeniranoj kosi do izražaja došao njezin zaštitni znak - sijedi pramen, kojeg s ponosom pokazuje.

image

Kožne cipele s blok petom kraljica rado ‘reciklira‘

797/DAVID/CORDONPRESS/CORDON PRESS/CORDON PRESS/PROFIMEDIA

S iPadom u ruci i u dobrom raspoloženju Letizia se uputila na radni sastanak Španjolske udruge za borbu protiv raka (AECC), na kojemu je razgovarala o strategijama za borbu protiv ove bolesti s nekim od vodećih španjolskih stručnjaka.

Linker
15. travanj 2024 00:35