Profimedia, Face To Face A
PRISTUPAČNA MODA

Kraljica Letizia obožava komade iz Zare: Nosi haljinu koja može biti vaša za 150 kuna

Španjolska kraljica Lezitia nastavlja svoj niz s pristupačnim modnim komadima, a posljednji ulov iz high street dućana je haljina od tvida koja je trenutačno na sniženju.

Iako ne skriva ljubav prema skupocjenim brendovima, kraljica Letizia svako toliko odjene i neki komad iz high street dućana, od kojih joj je omiljeni španjolski brend Zara. Već smo je mogli vidjeti u cijelom nizu outfita koje je ulovila u Zari, ali ovog puta oduševila je haljinom koja uopće ne odaje dojam da se radi o high street komadu. Midi kreacija od tvida sa "spuštenim" ramenima idealna je za poslovne prilike, a Letizia ju je dodatno stegnula u pojasu s tankim crnim remenom te s njim uskladila slingback cipele. Kraljevski outfit "začinila" je sa zlatnim okruglim naušnicama.

16-07-2019 Queen Letizia during an audience with representatives of the international congress for social communication studies who particpated in the ‘'Womennow #Make history2019
Profimedia, Face To Face A

16-07-2019 Queen Letizia during an audience with representatives of the international congress for social communication studies who particpated in the ÔÕWomennow #Make history2019ÕÕ project IAMCR/AIECS in Madrid.

No Spain

' PPE/Thorton
//THORTON-PPE_PPE19071606/1907161219/Credit:PPE/Thorton/SIPA/1907161221, Image: 459043138, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Haljina, koja se inače prodavala po cijeni od 399,90 kuna, sada je na sniženju i možete je kupiti po cijeni od 149,90 kuna, ali zalihe jako brzo nestaju. S obzirom na to koliko dobro izgleda u usporedbi s klasičnim odijelima i blejzerima, nije nimalo čudno, a kupovina će se svakako isplatiti jer je tvid zaista bezvremenski materijal.

Zara 149,90 kn

Lađa izrez sve je popularniji prvenstveno zahvaljujući vojvotkinji od Sussexa koja ga često bira, a odabirom takvog komada i kraljica Letizia najavila je da će gola ramena biti pravi hit. S obzirom da se radi o dovoljno "zatvorenom" modelu, prikladan je za poslovne prilike, a Zarina kreacija od tvida kombinira i još jedan trendi moment: radi se o haljini na kopčanje kakve su ove sezone najtraženije.

Linker
18. travanj 2024 07:13