Profimedia, Grosby Group
SKUPA ODJEĆA NE GARANTIRA STIL

Kraljica Letizia odlično nosi super povoljan outfit iz Zare

Bivša novinarka i kraljica Letizia rijetko pogriješi kada je modni izričaj u pitanju, a da se dobar stil ne kupuje kod skupih dizajnera, pokazala je posljednjim outfitom koji potpisuje popularna high street trgovina.

Sa suprugom kraljem Felipeom VI., Letizia je posjetila Argentinu gdje su ih ugostili argentinski predsjednik Mauricio Macri i njegova prva dama Juliana Awada. Bio je to prvi posjet španjolskog para toj južnoameričkoj zemlji gdje će boraviti dva dana u glavnom gradu Buenos Airesu.

Argentinska prva dama često se nalazi na popisu najbolje odjevenih žena na svijetu, a za ovaj susret uskladila je dva uzorka koji su krasili košulju i midi plisiranu suknju, dok su detalji bili u zemljanoj smeđoj boji.

Dok španjolsku kraljicu većinom viđamo u skupocjenim kreacijama koje dolaze s cijenom od nekoliko tisuća kuna, Letizia je za ovaj susret odabrala kombinaciju koja se nalazi na policama high street brenda Zara.

Photo © 2019 RS Fotos/The Grosby Group

Buenos Aires, Argentina, March 25, 2019.

Spain's King Felipe VI and Queen Letizia accompanied by Argentinian President Mauricio Macri, and Argentinian first lady Juliana Awada attend a welcome ceremony at La Casa Rosada in Buenos Aires, Argentina as the monarchs first state visit to Argentina., Image: 422459173, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Grosby Group
Profimedia, Grosby Group

Duga majica asimetričnog kroja i okruglog ovratnika u vibrantnoj narančastoj boji dolazi po cijeni od 399,90 kuna. Kraljica ju je odlučila začiniti i dati joj svoj stilski potpis tako što ju je ukrasila brošem u obliku pčele. Top je spojila s hlačama širokih nogavica ste boje čije nogavice imaju lagani raspor. High street komad nosila je s dizajnerskim tamnoplavim salonkama od brušene kože s potpisom Nine Ricci.

Zara
Za asimetrični top kraljica je izdvojila 399,90 kn

Članovi kraljevske obitelji ne prežu od povoljnih brendova, no zato se mogu počastiti i s onim skupocjenim. Za prvi dan posjeta Argentini par je prisustvovao svečanom gala večeri na kojoj je Letizia blistala u custom made haljini dizajnerice Caroline Herrere čiji potpis nosi i clutch torbica slična onoj koju u svojoj kolekciji ima i vojvotkinja Meghan Markle. Smaragdno zelena haljina sa zlatnim detaljima dolazi po cijeni od 6406 funti, što iznosi više od 55 tisuća kuna.

Photo © 2019 RS Fotos/The Grosby Group

Buenos Aires, Argentina, March 25, 2019.

Spain's King Felipe VI and Queen Letizia accompanied by Argentinian President Mauricio Macri, and Argentinian first lady Juliana Awada attend a welcome ceremony at La Casa Rosada in Buenos Aires, Argentina as the monarchs first state visit to Argentina., Image: 422459145, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Grosby Group
Profimedia, Grosby Group

Linker
24. travanj 2024 08:00