Getty Images
ELEGANTNA KOŠULJA I SEKSI HLAČICE

Kratke kožne hlače za najbolje noge Hollywooda

Južnoafrička glumica predstavila je svoj novi film 'Tully' na Filmskom festivalu u San Franciscu gdje je bila počasna gošća, ali svu pozornost dobile su njezine kratke kožnate hlače.

Da uvijek pomno bira odjevne kombinacije Charlize Theron je pokazala na prikazivanju filma „Tully“ nakon kojeg je spremno odgovarala na sva pitanja okupljenih obožavatelja i novinara. Za ulogu se morala udebljati 15 kilograma, kojih se sada uspješno riješila – što je i naglasila odabirom odjevnih predmeta. 42-godišnja glumica na festival je stigla u elegantnoj košulji s uzorkom koju je kombinirala s kratkim kožnatim hlačama i neobičnim sandalama - sve modne kuće Yves Saint Laurent

SAN FRANCISCO, CA - APRIL 08:  Charlize Theron attends the A Tribute To Charlize Theron:
Getty Images

SAN FRANCISCO, CA - APRIL 08:  Charlize Theron attends the A Tribute To Charlize Theron:
Getty Images

SAN FRANCISCO, CA - APRIL 08:  Charlize Theron, shoe detail, attends the A Tribute To Charlize Theron:
Getty Images

Godinu dana nakon snimanja uspjela se potpuno vratiti u staru formu, što joj nije bilo nimalo lako. Zbog viška kilograma je pala u depresiju, osjećala se jako loše i željela čim prije smršavjeti, a nije joj pomogao ni doktor koji joj je skrenuo pozornost na to da više nije mlada i da njezino tijelo teže podnosi sve te promjene. Kožnatim kratkim hlačama pokazala je da je uspjela skinuti svaki višak unatoč tome što je u petom desetljeću života, a neobične sandale na vezanje samo su dodatno naglasile duljinu i vitkost njezinh nogu.

Charlize i inače voli nositi kožnate hlače, ali se rijetko kad odluči na njihovu kratku verziju: njih je najbolje kombinirati s elegantnijim komadima kao što su košulje i bluze, a najbolje se slažu s obućom na visoku potpeticu. Pogledajte nekoliko komada od umjetne kože koje smo našli u high street trgovinama.

Mango, 199,90 kn

Bershka, 129,90 kn

Zara, 149,90 kn

Asos, 17 funti

Linker
22. ožujak 2023 03:38