Vintage komad

Kylie Jenner pozirala u Chanelovom bikiniju kakav je prije 30 godina nosila slavna manekenka

Claudia Schiffer na društvenim je mrežama podijelila fotografiju sebe i svoje kolegice, također supermodela, Helene Christensen, a ono što je posebno privuklo pozornost u objavi bio je Chanelov kupaći kostim iz 1995., isti onakav u kakvom je Jenner pozirala dva tjedna ranije.

Sa sigurnošću možemo reći kako se Kylie Jenner u posljednjih nekoliko godina profilirala u trendsetericu čiji stil rado pratimo, a sada je stekla još jednu obožavateljicu, i to slavnu Claudiju Schiffer. Poznata njemačka manekenka na društvenim je mrežama podijelila fotografiju sebe i svoje kolegice, također supermodela, Helene Christensen, a ono što je posebno privuklo pažnju njezinih mnogobrojnih Instagram pratitelja bio je Chanelov kupaći kostim koji je Schiffer imala na sebi. Riječ je o fotografiji sa snimanja editorijala iz 90-ih, na kojoj slavni supermodel nosi upravo Chanelov bikini sa svjetlucavim elementima iz tadašnje kolekcije za proljeće/ljeto 1995.

"Približava se bikini sezona, a Kylie Jenner u Chanelovom vintage kupaćem kostimu zna kako ga nositi", napisala je 53-godišnja manekenka, a upravo je u takvom kupaćem kostimu samo dva tjedna ranije na plaži pozirala američka poduzetnica i najmlađa članica Jenner-Kardashian klana.

image

Kylie Jenner u vintage Chanel bikiniju kakav je prije gotovo 30 godina nosila manekenkaq Claudia Schiffer

INSTAGRAM

Osim oduševljenih obožavatelja i pratitelja, njezin je look primijetila i sama Schiffer koja se pritom prisjetila i svog kultnog looka. U 1990-ima Schiffer je bila poznata kao jedna od najuspješnijih supermodela na svijetu, a tijekom svoje bogate karijere pojavila se na preko tisuću naslovnica modnih časopisa zahvaljujući čemu čak i drži rekord u Guinnessovoj knjizi rekorda kao model s najviše naslovnica. Osim brojnih modnih časopisa i editorijala, Schiffer se 1997. našla i na naslovnici Playboya.

Linker
25. travanj 2024 10:29