Kylie Jenner

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Brzo se prodaju

Kylie Jenner predstavila novu, najelegantniju kolekciju do sada, ova 4 komada su naši favoriti

Riječ je o četvrtoj kolekciji 26-godišnje influencerice i najmlađe članice Kardashian-Jenner klana, a sa sigurnošću možemo reći kako je ovo definitivno njezina najelegantnija kolekcija dosad.

Riječ je o četvrtoj kolekciji 26-godišnje influencerice i najmlađe članice Kardashian-Jenner klana, a sa sigurnošću možemo reći kako je ovo definitivno njezina najelegantnija kolekcija dosad.

Nakon što se poznata influencerica i najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, Kylie Jenner, upustila u modne vode i predstavila svoj brend KHY, ne prestaje se pričati o njezinim kolekcijama. Dosad je predstavila njih tri, a nakon komada od umjetne kože, "puffer" kolekcije koja se temeljila na oversize kratko rezanim jakna i pripijenim kombinezonima, te treće koja se prvenstveno bazirala na trenirkama i strukiranim topovima, najnovija kolekcija donosi, po svemu sudeći, najelegantnije komade dosad.

Kao što je i sama Kylie otkrila na Instagramu nakon samog izlaska kolekcije, njezina nova kolekcija još jednom potvrđuje identitet brenda KHY koji besprijekorno spaja luksuz i svakodnevni stil. Tako u kolekciji pod simboličnim imenom 004 možemo vidjeti pripijene haljine, u bijeloj i crnoj boji, kao i kombinacije asimetričnih topova i suknji koje se jednako odlično mogu nositi i u dnevnim, ali i svečanijim večernjim kombinacijama. Iz nove smo kolekcije odlučili izdvojiti dvije haljine, jedan top i jedne hlače koje se mogu savršeno iskombinirati kao komplet.

Prvi favorit je maxi strukirana haljina koja savršeno prati linije tijela, a sastoji se od 65 posto viskoze i 35 posto poliestera. Haljina asimetričnog kroja naglašava obline, a ono po čemu se naročito ističe je efektni twist na naramenici. Osim u prljavo bijeloj, može se kupiti i u crnoj boji po cijeni od 125 eura.

image

KHY bijela maxi haljina s asimetričnim detaljima i spuštenim ramenom (125 eura)

KHY

Osim dugačke KHY haljine, izdvojili smo identičan model, samo u mini verziji koja se prodaje po cijeni od 96 eura i također dolazi u dvije boje - prljavo bijeloj i crnoj varijanti koje se prodaju velikom brzinom.

image

KHY bijela mini haljina s asimetričnim detaljima i spuštenim ramenom (96 eura)

KHY

Za sve one koji više vole hlače, izdvojili smo kombinaciju strukiranog topa i dugih trapez hlača. Oba komada prodaju se u crnoj, ali i prljavo bijeloj boji, a napravljena su od 80 posto najlona i 20 posto spandexa. Isto tako, potražnja za njima vrlo je velika pa su tako na službenim stranicama brenda već rasprodani.

image

KHY crni top s asimentričnim izrezom preko jednog ramena (72 eura)

KHY
image

KHY crne rastezljive duge hlače trapez kroja (99 eura)

KHY
Linker
28. travanj 2024 11:04