Kylie Jenner Acne Studios

 INSTAGRAM
Podijeljene reakcije

Kylie Jenner prekrivena blatom pozirala za novu kolekciju brenda Acne Studios

Ovo zanimljivo izdanje potpuna je suprotnost od ispoliranog izgleda koji inače njeguje.

Ovo zanimljivo izdanje potpuna je suprotnost od ispoliranog izgleda koji inače njeguje.

Klonirana Kylie Jenner u polu-golom i prljavom izdanju istovremeno je pomalo apokaliptičan prikaz, ali i zanimljiv koncept prikaza trapera za koji se Acne Studios odlučio u novoj kampanji. Iako djelomično i logičan koncept, s obzirom na to da je traper poznat kao jedan od najizdržljivijih materijala, najmlađu sestru Kardashian-Jenner klana prikazao je u do sada nezamislivom svjetlu te izazvao podijeljene reakcije.

Tako Jennericu u ovoj kampanji imamo priliku vidjeti uprljanu blatom u polugolom izdanju dok promovira brend čija je i inače obožavateljica. Na jednoj fotografiji pozira u baggy trapericama i predimenzioniranoj traper jakni ispod koje se ne nalazi ništa, a na drugoj se pak riješila jakne i u čučnju jednom rukom prekriva grudi dok u drugoj drži torbicu usklađenu s visokim potpeticama koje su dodane kao stilski kontrast traperu. Iako su je za potrebe ovog snimanja ogolili, najveći interes kao da su izazvale fotografije na kojima pozira sa svojim klonom. Tako Kylie pozira sama sa sobom, pa sama sebe vuče po podu dok se drži za glavu i zavodljivo grli svoju dvojnicu dok na sebi nosi rasparane traperice i dugačku jaknu od trapera.

Kampanju koju u komentarima nazivaju neukusnom i za koju se pitaju označava li "smrt" ove marke snimao je danski fotograf Carlijn Jacobs, a u objavi za javnost brenda stoji da: "kampanja Kylie vidi transformiranu, ogoljenu i nedovršenu u predimenzioniranim siluetama i rasparanom prljavom traperu Acne Studios kolekcije za jesen/zimu 2023." Za istu je objavu i Kylie progovorila o iskustvu i vezi s brendom: "Volim organsku vezu koju sam izgradila s Acne Studiosom. Obožavateljica sam brenda i nosila sam njihove proizvode proteklih godina. Ovo je jedna od mojih omiljenih kampanja. Svidjelo mi se raditi s Carlijnom i sviđa mi se jednostavnost fotografija, imaju snagu u svojoj izravnosti."

Inače, traper je jedan od osnovnih materijala ovog brenda koji je 1996. sa 100 pari traperica pokrenuo kreativni direktor Jonny Johansson, a tako je ostalo i danas. "Traper je jedan od onih buntovničkih, ali praktičnih materijala koji mi je uvijek privlačan. Uz to je vrlo održiv u smislu da ćete ga godinama iznova nositi. Traper smatram osnovom garderobe, sva se ostala odjeća u njoj vrti oko trapera" rekao je Johansson u jednom intervjuu. Međutim, ako je suditi po reakcijama na ovu kampanju možda ne bi bilo loše da brend razmisli o konceptu iduće kampanje jer ova nije naišla na pretjerano dobre kritike. "Molim vas prestanite", "Napraviti da milijarderka izgleda kao beskućnik je tako neukusno, dosadno i pretjerano", "Je li ovo smrt Acnea? Nekad ultra cool Skandi brend sad ima estetiku Diesela i reality zvijezdu, zbilja sam zbunjena s vašim izborom partnera" samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod jedne od objava na njihovom Instagramu.

Linker
28. travanj 2024 12:21