Upečatljivo

Larisa Lipovac Navojec, Nicole Kidman...: Zvijezde ove sezone nose samo jedan modni detalj

Ovaj modni detalj podjednako vole i žene i muškarci, a dokaz tome je crveni tepih ovogodišnje dodjele nagrade Oscar.

Cvjetni motiv kao očekivani vjesnik proljeća i nove modne sezone ove godine ne dolazi u klasičnom niti monotonom izdanju. Cvjetni uzorak se s printa transformirao u prave bukete, odnosno 3D aplikacije koje odjeći daju dinamiku, teksturu i novu živost. A ovaj trend već su isprobale slavne domaće, kao i strane zvijezde.

Jedna od članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", Larisa Lipovac Navojec u posljednjoj epizodi nosila je mini haljinu srpskog dizajnera Mihana Mimose, čiji je središnji dio ukrašen tkaninom oblikovanom u cvjetnu aplikaciju. Dizajner je poznat po sličnim kreacijama i cvjetnom motivu, a njegovu ružičastu haljinu nosila je uz Jimmy Choo cipele s mašnom. U novom spotu za pjesmu "Sam(a)", i glazbenica Nika Turković nosila je bijelu haljinu otvorenih leđa s velikim cvijetom koji je u ulozi choker ogrlice.

image

Larisa Lipovac Navojec

FOTOGRAFIJA: MARKO GRUBNIć/INSTAGRAM
image

Nika Turković

PRESS

Cvijeće je potpuno dominiralo i crvenim tepihom na dodjeli nagrade Oscar - Nicole Kidman, Suki Waterhouse, Halle Berry, Yare Shadidi kao i glumac Paul Mescal koristili su cvjetne aplikacije u sklopu modnih kombinacija u većoj ili manjoj mjeri. Haljina Yare Shadidi brenda je Bottega Veneta i potpuno je ispunjena cvjetnim aplikacijama, dok je Waterhouse nosila Elie Saab kreaciju koju krasi samo jedan veliki cvijet pozicioniran kraj vrata. Za sličnim detaljem posegnuo je glazbenik Harry Styles, također ljubitelj pomaknutih muških lookova, pa je na dodjeli BRIT nagrada privukao pažnju u Nina Ricci custom made odijelu.

image

Nicole Kidman i Halle Berry

AFP
image

Suki i Yara

AFP
image

Paul Mescal nosio je sitni cvijet na reveru Guccijevog odijela

MIKE COPPOLA GETTY IMAGES VIA AFP
image

Harry Styles na dodjeli BRIT nagrada

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

U modnim kolekcijama za proljeće 2023., Bottega Veneta, Prada, Loewe i Carolina Herrera samo su neki od luksuznih brendova koji su kolekcije obilježili buketima cvijeća, a trend se preselio i u ponudu high street brendova pa je posljednja Mango kolekcija kombinacija sitnog uzorka točkica te cvjetnih aplikacija.

image

U kolekcijama modnih kuća Carolina Herrera, Prada i Bottega Veneta

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

U ponudi Zare i Manga nalaze se komadi ukrašeni cvijećem

Promo
Linker
24. travanj 2024 05:48