Leonie Hanne

 DANIELE CIFALŕ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Glamurozni lookovi

Leonie Hanne blistala u Veneciji: 10 wow izdanja jedne od najutjecajnijih modnih influencerica

Njemica koja je lani proglašena najutjecajnijom influecericom na svijetu plijenila je pažnju u senzacionalnim kreacijama.

Njemica koja je lani proglašena najutjecajnijom influecericom na svijetu plijenila je pažnju u senzacionalnim kreacijama.

Leonie Hanne, 35-godišnja njemačka influencerica koju je lani platforma Launchmetrics proglasila najutjecajnijom influecericom na svijetu s 4,6 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila je svoje odjevne kombinacije u kojima je zablistala na 80. izdanju venecijanskog filmskog festivala. Deset raskošnih haljina koje je pokazala oduševile su pratitelje, a jedna je pratiteljica u komentarima šaljivo komentirala da želi znati s kakvim koferom Hanne putuje.

Prva kreacija koju je pokazala djelo je libanonske modne kuće Georges Hobeika koja nosi ime dizajnera. Riječ je o prekrasnoj pripijenoj haljini optočenoj kombinacijom srebrnih i lila kristala na polu-prozirnoj tkanini s dodatkom predimenzioniranih čupavih rukava u svijetloj nijansi ljubičaste. Haljini je influencerica dodala skladnu srebrnu torbicu i viseće naušnice te dojam zaokružila nježnim make-upom koji je tonovima pratio odjevnu kombinaciju.

Čak tri haljine u kojima se Leonie pojavila u Veneciji nose ime ukrajinske marke Milla Nova koja se uz dizajniranje večernjih komada specijalizirala i za kreiranje vjenčanica. Prva haljina ovog brenda koju je nosila raskošan je model žute boje čiji gornji dio poprilično jednostavan, ali se zato sva čarolija odvija u slojevitom donjem dijelu s dugačkim šlepom. Uz ovu haljinu je kosu povezala u elegantnu nisku punđu i dodala primjetne zlatne naušnice koje su zaokružile čitav dojam.

image
INSTAGRAM

Druga i treća haljina ovog brenda bile su zlatne kreacije koje su, svaka na svoj način, istovremeno odisale luksuzom, ali i seksepilom. Prva izazovan dojam duguje dugačkom dekolteu koji je stavio naglasak na Leonienu vitku figuru, a druga visokom prorezu koji je pak naglasio noge. U oba je izdanja kosu nosila raspuštenom, ali prebačenom iza ramena te slične sandale s tankim remenčićima koje su pratile nijanse haljina.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Raskoš je očito bila tema koje se Hanne držala prilikom odabira odjevnih kombinacija za ovaj tjedan jer baš svaka haljina bila grandioznija od druge. Ipak, izgleda da je ona sirijskog dizajnera Rami Al Ali Official koja kombinira pernatu krinolinu i cirkonima optočen srcoliki korzet ukrala najviše pažnje. Nju je upotpunila primjetnim nakitom, a fotografija na kojoj pozira na brodu s Venecijom u pozadini svakako je pojačala dojam.

image
INSTAGRAM

Zablistala je Leonie i u najtraženijoj nijansi ovog ljeta. Ružičasta haljina s potpisom brenda Valentino s kojim influencerica i inače surađuje uz njihovu prepoznatljivu ružičastu boju spaja i vrlo tražene cut-out detalje. Haljini je dodala torbicu istog brenda te srebrni nakit koji izvrsno prati intenzitet boje haljine.

image
INSTAGRAM

Jedina mini haljina koju je pokazala u Veneciji bila je tube kroja i nježnog zemljanog tona. Slojevi tila na pripijenoj haljini i voluminoznom našivenom šlepu pristajali su joj besprijekorno, a čini se da je za ovu kombinaciju reciklirala cipele koje je nosila uz jednu od haljina ukrajinskog brenda Milla Nova.

WONÁ Concept za Leonie je dizajnirao posebnu haljinu čime su se pohvalili na Instagramu gdje su u videu prikazali kako je tekao čitav proces od skice do njezinog pojavljivanja na crvenom tepihu. Sirena kroj, nježna nijansa i rukavice učinile su da ova kreacija odiše šarmom starog Hollywooda.

image
IPA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Brojne su dame na venecijanskom crvenom tepihu nosile dizajn Talijanke Alberte Ferretti, a čini se da je većini, pa tako i Hanne zajednička bila crna nijansa. Osim toga, izgleda da je tema njemičinog pojavljivanja na filmskom festivalu bio volumen jer je i ova haljina bila posuta perjem pa iako jednostavnog kroja djelovala je poprilično efektno i voluminozno.

image
INSTAGRAM

Kao pernatu točku na "i" svoji venecijanskih kombinacija Hanne je objavila kreaciju grče dizajnerice Celie Kritharioti čiju je haljinu lani nosila Beyonce na after partyju nakon dodjele Oskara. No, za razliku od tadašnjeg stylinga slavne pjevačice, Hanne je u haljini ove dizajnerice odavala dojam 20-ih godina prošlog stoljeća koji je modernizirala Valentino torbicom.

image
INSTAGRAM

Linker
27. travanj 2024 08:34