Profimedia, SIPA USA
Rosie Huntington-Whiteley

Ljetni retro štih: Od slavne manekenke krademo trendi stil za plažu

Poznata manekenka trenutno se nalazi na talijanskoj obali gdje sa suprugom i malenim sinom uživa u blagodatima mora i plaže, a pobrinula se i da prilikom ljetovanja bude šik i u trendu.

Supermodel Rosie Huntington-Whiteley nam na gradskim ulicama nudi modnu inspiraciju za šik poslovni stil, a sada kada se nalazi u toplijim krajevima, odlična je inspiracija za onaj ljetni, osobito ako ste ljubiteljica retro stila. Kada su u pitanju kupaći kostimi, retro je jedan od vodećih trendova ove sezone, bilo da je riječ o jednodijelnim ili dvodijelnim modelima.

Okrugle kopče, klasični modeli grudnjaka i nabrani elastični materijali popularna su obilježja ove sezone za izbor kupaćih kostima. Za vrijeme svog odmora, Rosie je izmijenila nekoliko modela, od kojih su joj najomiljeniji oni jednobojni, bez uzoraka i dodatnih ukrasa poput volana. Klasični crni bikini svakako je dobro imati u kolekciji za plažu, a uz njega odličan su izbor i oni u jarkim bojama poput žute ili narančaste.

Osim kupaćeg kostima, za odlazak na plažu obavezni su i dodaci poput ravnih sandala ili natikača. Prilikom biranja obuće za ljeto pripazite na materijal od kojega je obuća rađena - koža će pružiti najveću udobnost. Prozračna tunika svijetle boje je također komad u koji se isplati uložiti, po mogućnosti od lana, a jedan model se nalazi i u ljetnoj garderobi manekenke. Za kraj, modni dodaci poput slamnatog šešira i sunčanih naočala neizostavni su detalji za šik ljetni look.

Bikini u jarkoj boji

H&M
H&M, 25 €

Net-a-Porter
Fella, £140

Klasični crni bikini

H&M
H&M, 28 €

Net-a-Porter
Fella kupaći kostim, £95

Jednodijelni kupaći kostim s ringovima od kornjačevine

Top Shop
Top Shop, £28

Net-a-Porter
Hznza G, 0

Bijela, prozračna tunika

Net-a-Porter
Jacquemus, £420

Zara
Zara, 199,90 kn

Ravne i udobne natikače

Zara
Zara, 199,90 kn

Mango
Mango, 249,90 kn

Linker
23. travanj 2024 08:57