Manikure za Valentinovo

 INSTAGRAM/GLORIA EDIT
sve u stilu

Ljubav je svuda: Manikure koje biste mogli isprobati ovog Valentinova

Iako smo svi svjesni toga da ljubav prema sebi podrazumijeva puno više od samog uljepšavanja tijela, zašto ipak ne bismo učinili nešto kako bi se osjećali sjajno i pružili svojim noktima malo ljubavi.

Iako smo svi svjesni toga da ljubav prema sebi podrazumijeva puno više od samog uljepšavanja tijela, zašto ipak ne bismo učinili nešto kako bi se osjećali sjajno i pružili svojim noktima malo ljubavi.

Bilo da slavite 14. veljače u romantičnoj atmosferi s partnerom, na večeri s prijateljicom ili solo uz omiljenu seriju, Valentinovo je pravo vrijeme da svojim noktima pružite malo ljubavi. Ljubav dolazi u raznim oblicima, a jedan od njih je upravo briga o sebi. Iako smo svi svjesni toga da ljubav prema sebi podrazumijeva puno više od samog uljepšavanja tijela, ono je definitivno neizostavan dio cijele te priče. Od davnih dana je poznato da naš izgled utječe na naše unutarnje stanje, pa zašto ne bismo iskoristili ovaj period i učinili nešto kako bi se osjećali sjajno.

Kada govorimo o manikuri, uvijek je dobro prvo skratiti nokte, urediti zanoktice i pravilno hidrirati ruke, zatim odabrati dizajn koji bi vas uvesti u pravo valentinovsko raspoloženje. No koji dizajn odabrati? Crvena boja možda nije revolucionarna ni neočekivana, ali je istovremeno neporecivi klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Možete se uvijek poigrati pa ju nanijeti u stilu francuske manikure i dodati motiv srca ili poljupca koji će vas podsjetiti na Dan zaljubljenih.

Ako ste više skloni balletcore estetici, trendu koji je svoju popularnost stekao još prošle godine, onda će vam se više svidjeti ružičaste i mliječno bijele nijanse. Zbog svog nježnog izgleda, ovaj look je uvijek pogodan za personalizaciju, a tijekom Valentinova možete ga obogatiti minimalističkim detaljima poput srčeka i cirkona.

Međutim, ako ste ove godine ipak više u atmosferi anti-Valentinova ili se jednostavno ne želite odvojiti od tamnijih nijansi i crnine, onda ćete možda više biti skloniji gothic ili vamp manikuri. Možete pokušati s bordo crvenom bojom koja je postala izrazito popularna ove godine, a nećete pogriješiti i ako se odlučite za crnu boju koja uvijek donosi dašak elegancije.

Linker
27. travanj 2024 05:34