Dolce&Gabbana vjenčanje

Ljubavni vez: Kourtney Kardashian na vjenčanici je dala napraviti ukras isti kao tetovaža koju njen dragi ima na glavi

Postoje ljubavi, a postoje i velike ljubavi, ako je suditi po trudu koji je najstarija sestra Kardashian uložila u organizaciju svog (trećeg) vjenčanja u Italiji, njena ljubav je najveća. Kao što neke mladenke unajme vrsne krojačice da bi zablistale u svom najvažnijem danu, tako je Kourtney Kardashian angažirala slavnu modnu kuću Dolce & Gabbana, da joj naprave posebnu vjenčanicu i haljinu u koju će se presvući. Kako njoj, tako i svim ženskim članovima obitelji.

image

Kourtney i Travis

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Žene Kardashian u D&G od glave do pete

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kourtney Kardashian i njen odabranik Travis Barker, treći puta izrekli su sudbonosno 'da' u nedjelju 22. svibnja, u dvorcu Castello Brown u talijanskom mjestu Portofino. Reality zvijezda i bubnjar benda Blink-182 svoju su povezanost pokazali i custom ukrašavanjem odjeće.

Sasvim posebna vjenčanica koju strani mediji opisuju kao 'kreaciju insipriranu donjim rubljem 60-ih godina u Italiji', napravljena je isključivo za mladenku. Haljina je izgledala poput delikatne mini haljine s vidljivim korzetom, a Kourtney ju je odlučila nadopuniti dugačkim i raskošnim velom. Delikatna čipka protezala se s mladenkine glave do poda, rubovi ukrašeni cvjetnim detaljima, bili su samo obrub glavnoj posveti zaljubljene mladenke.

image

Kourtney i mama Kris

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Vjenčanica je inspirirana njonjim rubljem

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Naime, Kourtney je svoj dugačak veo ukrasila goblenom Majke Božje, istovjetne tetovaži koju njen dragi ima na glavu. Ispod lika Djevice Marije, ispisane su riječi "Family Loyalty Respect" (Obitelj Odanost Poštovanje) - baš kao i na Travisovoj glavi.

"Dizajniranje moje haljine s Domenicom i Stefanom bilo je ostvarenje sna u svakom smislu", kazala je Kardashian za Vogue.

Talijansko vjenčanje došlo je nakon impulzivne ceremonije u Las Vegasu te racionalne razmjene bračnih zavjeta u vijećnici u Kaliforniji. Mladenci su odlučili baš svaki detalj posvetiti - Italiji.

image

Kourtney se preobukla u vintage D&G nakon ceremonije.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon same ceremonije Kourtney se preobukla u crnu haljinicu kako bi se uklopila u gotičarski glamur koji je bio tema vjenčanja, barem ako je suditi prema outfitima ženskog dijela obitelji.

Vintage crna haljina koju potpisuje Dolce & Gabbana, također na sebi ima vjerski motiv, iz kolekcije proljeće/ljeto 1998. Mladenka je i u haljini u koju se presvukla imala kraći crni veo s rubom od plave čipke.

image

Khloe Kardashian i Kylie Jenner tijekom vikenda pokazale su nekoliko D&G outfita.

PROFIMEDIA

Sestre Kardashian - Jenner, kao i njihova majka te sva djeca, tog su vikenda bile živi modeli Dolce & Gabbana kreacija. Ekstravagantne komade nosile su i tijekom dnevnih kao i tijekom večernjih aktivnosti i svečanosti.

image

Khloe Kardashian

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Kim Kardashian

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 01:42