svi su gledali u nju

Logomanija neće tako skoro u zaborav, dokaz je Zendaya u prozirnom kombinezonu

Još jedan cool look pjevačice i glumice potpisuje talijanska modna kuća kojoj se kao ambasadorica prije dvije godine pridružila i zvijezda serije Euforija.

Glavna zvijezda na Valentino reviji za proljeće 2023. tijekom Tjedna mode u Parizu bila je Zendaya. Ne čudi što je glumica i pjevačica ukrala svu pozornost logomania lookom jer je već dvije godine ambasadorica ovog luksuznog talijanskog brenda.

Zendaya je tako doslovno i preneseno zablistala u bodiju, kratkih hlačicama i blejzeru koji su bili prekriveni svjetlucavim Valentino logom. Čak su i prozirne cipele bile ukrašene na isti način, a cijeli look je začinila velikim visećim naušnicama.

image

Zendaya u Valentinu od glave do pete.

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Otkako je lice brenda, Zendaya je isfurala nekoliko odličnih stajlinga s Valentino potpisom. Na njihovoj reviji u ožujku u Parizu, dala je Barbiecore trendu sofisticiraniji štih kroz žarko ružičasto odijelo i kaput u istoj boji.

Hlače su bile prekrivene cvjetnim aplikacijama, a uz njih i blejzer nosila je i košulju s dubokim V-izrezom te Valentino Garavani cipele s platformom u istoj boji. Modne dodatke svela je na minimum, noseći zlatne naušnice i nekoliko zlatnih lančića.

image

Zendaya na Valentino reviji u Parizu, ožujak 2022.

ZABULON LAURENT/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Zendaya je izabrala Valentino i za ovogodišnju dodjelu nagrada Emmy, gdje je ušla u povijest kao najmlađa dvostruka dobitnica bilo kojeg Emmyja u povijesti. Za posebnu večer, zvijezda i njezin dugogodišnji stilist, Law Roach, odabrali su crnu haljinu bez naramenica s peplumom i ugrađenim remenom s mašnom od sprijeda.

image

Zendaya na Emmyjima u rujnu 2022.

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

Kako bi look bio još glamurozniji, Zendaya mu je dodala dijamantnu ogrlicu i naušnice s potpisom Bulgarija. Valovita frizura s rajfom i prirodni osunčan izgled stavili su točku na i ovom odličnom looku.

Linker
17. travanj 2024 10:16