odobrila poznata glumica

Look za kopiranje: ‘Kraljica kaputa‘ Katie Holmes prošetala u modelu koji se može kupiti i u našim dućanima

‘Nadam se da Katie Holmes nikad neće napustiti New York‘, napisala je novinarka poznatog portala Who What Wear misleći na odlične outfite za hladnije dane, u kojima glumica već mjesecima osvaja Veliku Jabuku.

U posljednje vrijeme poznatoj pod nadimkom "kraljica kaputa", Katie Holmes, za rukom je pošlo ono što malo kojoj celebrity dami uspijeva.

image
Glumica koja se proslavila serijom "Dawson's Creek" u ormaru ima popriličan broj kaputa
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Bez puno truda i ulaganja te bez svakodnevnog angažiranja "glam tima" koji bi ju dotjerao od glave do pete, uspjela je od svojih dnevnih outfita napraviti jedan od najpoželjnijih lookova sezone.

Glumičin novi modni stil prilagođen pandemiji, o kojem su se raspisali brojni portali, izuzetno je jednostavan i nosiv, a sastoji se od širokih traperica ili drugih udobnih hlača, tople veste i odličnih kaputa koje Katie često mijenja.

image
Jednostavnim i praktičnim outfitima Katie je oduševila modne znalce
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

42-godišnja glumica ovih se dana sve češće viđa u šetnjama s dečkom Emiliom Vitolom, a još više od njihove romanse, njezine obožavateljice zanima - što će Katie odjenuti sljedeće?

Nakon brojnih atraktivnih kaputa razvikanih modnih imena, Katie je prošetala u odličnom high street outfitu koji obožavateljice lako mogu ponoviti, i to bez probijanja budžeta.

image
Katie Holmes je s dečkom Emiliom Vitolom prošetala u prošivenom kaputu brenda Mango, koji se može kupiti i u Hrvatskoj
LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na omiljene joj široke traperice, Katie je odjenula midi, crni prošiveni kaput sa široko kragnom na preklop, koji stiže ni manje ni više, već iz ponude modnog brenda Mango.

Pod nazivom "oversize prošiveni kaput", ovaj se ugodan i topao komad može kupiti i na Mangovim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, ili putem online dućana tog poznatog španjolskog brenda.

Prošiveni kaput koji obožava Katie Holmes, Mango

image
Topli crni kaput oduševio je i poznatu glumicu
MANGO

Cijena prošivenog kaputa koji je osvojio Katie je 699,90 kuna, a može se kupiti i u maslinasto zelenoj varijanti.

Linker
19. travanj 2024 17:21