Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
wow!

Look za modni event: Irina Shayk i od male crne haljine napravi spektakl

Kao jedna od ambasadorica brenda Falconeri, poznata manekenka stigla je na otvorenje njihove nove trgovine u New Yorku odjevena u seksepilni od glave do pete crni look.

Crna dolčevita i suknja ispod koljena, sasvim obična kombinacija, no manekenka Irina Shayk (33) izgleda senzacionalno u svemu što stavi na sebe pa tako i u ovoj kombinaciji koja ne zvuči nimalo uzbudljivo. No, Irina sve nosi sa stavom, a uvijek elegantna crna boja bila je za nju siguran izbor za seksi look. Zavodljivom izgledu pripomogla je i suknja na preklop koje je skoro pa otkrila više nego što je manekenka planirala.

Bivša anđelica Victoria's Secreta je stigla na otvaranje trgovine čija je ambasadorica od prošle godine. Za događaj je odjenula njihovu pletenu suknju i majicu kratkih rukava te lakirane salonke neobične potpetice i torbu kvadratnog oblika, prigodnu za poslovni stajling. Kako bi malo podignula kombinaciju, suknju je ukrasila remenom s ukrasnom kopčom te s ogrlicom uz vrat.

NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 16: Irina Shayk attends as Falconeri launches in the US with store opening at 101 Prince Street on October 16, 2019 in New York City. (Photo by Brian Ach/Getty Images  for Falconeri )
Getty Images for Falconeri

Irina Shayk opet je osvojila ulicu, ovaj put u minici i martensicama

Suknja jednostavnog kroja na preklop imala je duboki prorez pa je prilikom odlaska s događaja u prvi plan došla Irinina vitka noga, a visoki prorez gotovo je pokazao više no što je trebalo. Manekenka je s osmijehom pozirala paparazzi fotografima, a s nespretnom suknjom nije se zamarala.

Iza nje se nalazi burno razdoblje, barem što se ljubavnog života tiče, no čini se da joj samački život godi jer izgleda bolje no ikad. Otkako se razvela od partnera Bradleyja Coopera s kojim dijeli i kćer Leu, ruska manekenka se posvetila poslu i odrađivanju modnih kampanja poput one za brend Intimissimi, a nosila je i mnoge revije na nedavnim tjednima mode.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Model, Irina Shayk shields herself from rain as she leaves the grand opening of Falconeri in SoHo of New York.

BACKGRID USA 16 OCTOBER 2019, Image: 477401527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Linker
15. travanj 2024 03:30