Savršeno za jesen

Lude sedamdesete: Kendall pokazala dva odlična vintage looka

Kombinacija smeđe i plave neodoljivo podsjeća na sedamdesete, a Kendall je pokazala kako ih nositi u dnevnoj i večernjoj varijanti.

Kendall Jenner od svih svojih sestara ima najviše kredita u modnom svijetu, uvelike zbog svog nepogrešivog modnog ukusa i stila. Bilo da se odijeva za svečanu priliku ili je u ležernom izdanju, ove je jeseni pokazala da ima oko i za vintage komade, odnosno modu s dozom nostalgije.

image

Kendall Jenner odlučila se za western - sedamdesete look

JOSIAHW/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovog je tjedna 27-godišnja manekenka u dva navrata u New Yorku pokazala da je prigrlila retro izričaj. U dnevnom outfitu snimljena je tijekom šetnje tim očaravajućim gradom, za koji kažu da je najljepši baš u jesen.

Kendallina bež kratka jakna od brušene kože s vunenom podstavom i obrubima te traperice s našivenim smeđim velurom s prednje strane idealno se uklapaju u jesensku paletu boja. Oba komada potpisuje Acne Studios. Ovu je upečatljivu kombinaciju zaokružila čizmama s punom petom u boji konjaka.

image

Čizme na punu petu zaokružile su kombinaciju

JOSIAHW/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iduće večeri Kendall se zaputila na večeru s prijateljima na Manhattanu, a i za taj je izlazak odlučila posegnuti za retro modom. nije ostala nezamijećena u statement komadu - kožni baloner izrađen u patchwork stilu - od komada u više nijanse plave i smeđe boje.

image

Baloner u patchwork stilu

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Stegnut remenom u struku, ovaj dugački kožni kaput otkrivao je samo visoke kožne čizme s elegantnim zašiljenim vrhom. Uz takav komade Kendall je ostatak asesoara i nakita držala minimalno primjetnim.

image
THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 04:27