Pink is new black

Macho pink! Nosi im se roza boja: Pierce Brosnan i Dwayne Johnson u upečatljivom izdanju

Zvijezde akcijskog filma ‘Black Adam‘, otkrili su i svoju nježniju stranu pa su na londonsku premijeru stigli odjeveni u ružičastu boju što im je donijelo brojne komplimente na društvenim mrežama.

Njihov novi zajednički uradak ‘‘Black Adam‘‘, film o istoimenom stripovskom superheroju koji je ovih dana krenuo u svjetsku distribuciju, već ima hordu obožavatelja, a osim glumom Dwayne Johnson i Pierce Brosnan na promociji film oduševili su i svojim odjevnim kombinacijama. Ovi super heroji, bivši James Bonda i Crni Adam koji rukama drobi helikoptere, doslovce su zasjali na crvenom tepihu i pokazali svoju novu omiljenu boju.

image

Pierce Brosnan oduševio je pink odijelom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Oduševili su i pratitelje na njihovim društvenim mrežama, upravo je fotografiju u ružičastim outfitima slavni irski glumac odabrao da pozove obožavatelje na gledanje filma, koji je od ovog vikenda u kinima. Možda je zato Pierce Brosnan pobrao i najviše komplimenata za svoje sjajno ružilčasto odijelo, i to s muške i ženske strane.

image

Dwayne Johnson za londonsku premijeru odabrao nešto tamaniju nijansu

GARY MITCHELL, GMP MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

‘‘Odličan vam je outfit‘‘, ‘‘Želim takvo odijelo.‘‘, ‘‘Briljantno‘‘, ‘‘Totalno si razvalio u ovom pink odijelu‘‘, ‘‘Koja elegancija‘‘, ‘‘Volim pink‘‘…, samo su neki od komentara koji su osvanuli na Brosnanovom Instagramu. A nije mu to prvi put da koketira s modom. Nedavno je objavio djelić sa snimanja modnih fotografija za magazin GQ zajedno sa sinovima Parisom i Dylanom. Dali su zajednički intervju za britanski magazin, a Dylan je rekao kako mu je najvažniji savjet slavnog oca - Nikada se memoj se bojati šaliti na svoj račun.

Pierce i Dwayne nisu jedini slavni muškarci koji su posegnuli za toplim bojama, koje i krasi epitet ‘ženske‘, ovog ljeta njihov kolega Brad Pitt na više premijera odjenuo je upečatljive kombinacije, a najviše se istaknuo odijelom u boji breskve i u ružičastom od glave do pete.

image

Brad Pitt u ružičastom

HUSO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Brad Pitt

YONHAP NEWS/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 08:32