Baš ono što nam treba

Majice sa šaljivim natpisima branda XD Xenia Design unose veselje u naš svakodnevni život

Iako smo svi primorani vrijeme provoditi kod kuće, to ne znači da bi nam boravak u svoja četiri zida trebao biti nepodnošljiv, već naprotiv - prepun smijeha i veselja, za što se pobrinuo poznati domaći brend, osmislivši majice sa specifičnim izrazima na međimurskom narječju.

Domaći brand XD Xenia Design predstavio je mjere XD zaštite kojima je cilj očuvati radna mjesta u tekstilnoj industriji.

Već poznata capsule linija MICAKATAPEPA, nastala 2006. godine, dobila je novo osvježenje prilagođeno novonastaloj aktualnoj situaciji.

Promo

“Uvijek postoji pozitivan i šaljiv način razmišljanja i djelovanja. MICAKATAPEPA brine o našim kupcima, ali i našim zaposlenicima te partnerima. Govorite lokalno, djelujte globalno” - poručuje Ksenija Vrbanić.

Akcent je na živom međimurskom govoru, pretežno ruralnog područja koji je i glavna inspiracija za natpise na majicama. Nerazumljivost i šaljivost izaziva čuđenje kod onih koji prepoznaju, a i ne prepoznaju značenje.

Promo

Kampanja je snimljena na XD zaposlenicima kako bi vam približili lica koja dugi niz godina stoje iza izrade vaše odjeće, a sve s ciljem prikazivanja transparentnog djelovanja unutar zajednice. Sve je snimljeno na lokaciji XD dizajn centra, smještenog usred šume u Međimurju.

Specifični izrazi ove sezone prilagođeni su novonastaloj aktualnoj situaciji: Fkrej (makni se), Brni Se i Didi (okreni se i otiđi) te Nejdi Name (ne dolazi blizu) kao nove mjere XD zaštite dostupne su na službenom Xenia Design web shopu.

Promo

A tu je i nešto za muškarce...

Promo

Čitajte i:

Linker
24. siječanj 2023 20:56