Hailey Bieber na otvorenju nove Tiffany & Co trgovine.

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Tiffany djevojka

Mala crna haljina i biseri: Hailey Bieber izgledala je baš poput Audrey Hepburn

Influencerica i poduzetnica Hailey Bieber pojavila se na otvorenju nove prodavaonice skupocjenog nakita Tiffany & Co. te je pokazala svoju elegantnu kombinaciju.

Hailey Rhode Baldwin Bieber privlači veliku pažnju medija gdje god da se pojavi, a tako je bilo i na otvaranju nove trgovine prestižnog nakita Tiffany & Co. u New Yorku na 5. aveniji.

Na plavom tepihu zasjala je u duhu ikone stila Audrey Hepburn, iz filma "Breakfast at Tiffany‘s", i pokazala kako jednostavna, midi crna haljina, može tako senzacionalno izgledati. Kosu je svezala u zalizanu punđu sa sivom mašnicom te cijelu kombinaciju istaknula nakitom - dvije biserne ogrlice i naušnice iz iste kolekcije ovog prestižnog brenda. Kada je riječ o make-upu, njezin beauty tim odabrao je minimalistički look sa smeđim eyelinerom i sjajem za usne nude boje.

image

Hailey Bieber na otvorenju nove Tiffany & Co trgovine.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Supruga jednog od najpoznatijih pop pjevača na svijetu Justina Biebera (29), osim što se bacila u poduzetničke vode i lansirala kozmetičku liniju, posljednjih je mjeseci doživjela napade javnosti. Prozvana je zajedno s prijateljicom Kylie Jenner da je na TikToku ismijavala Justinovu bivšu djevojku Selenu Gomez. Mediji su zaključili da postoje insinuacije kako opsjeda pjevačicu Selenu preko indirektnih objava na društvenoj mreži Instagram.

Naravno, njezin suprug Justin uopće se nije oglašavao povodom toga, no poznato je da je velika podrška svojoj supruzi koja je ranije živjela u sjeni svojih poznatih prijateljica Kardashian-Jenner. Zanimljivo je da je mlada poduzetnica nedavno na Instagramu podijelila s pratiteljima osjećaje kroz što se prolazi te kako se nosi s izazovnim trenucima.

"Volim se šaliti o tome kako se osjećam jer je ponekad lakše nego priznati da mi je teško. Ali iskreno, od početka 2023. imala sam neke od najtužnijih, najtežih trenutaka koje sam ikada imala u svom odraslom životu, a moj um i emocije bili su u najmanju ruku krhki. I znam da toliko drugih ljudi osjeća isto što i ja, stoga samo znajte da niste sami", poručila je.

Linker
10. travanj 2024 11:16