NEPOGREŠIVA U CRNOM

Mala crna haljina model je kojem je vjerna i Nicole Kidman

Iako često pomislimo kako je crno "već viđeno" i dosadno za večernje izlaske, slavna glumica razuvjerila nas je i to s čak dva potpuno različita modela.

Australsku glumicu i oskarovku Nicole Kidman rijetko ćemo vidjeti u nečemu što joj ne pristaje jer pomno pazi na svoj styling, a ono što preferira jest u svakoj mogućoj prilici istaknuti liniju, a da pritom i dalje izgleda elegantno.

56-godišnja Kidman izgledala je senzacionalno, kao i uvijek, pojavivši se na izložbi Planet Omega Exhibition u New Yorku. Zablistala je u crnoj haljini spuštenih ramena s prorezom sa strane i šik detaljem mašne duž ovratnika. Radi se o haljini brenda Balenciaga, a zanimljivu kombinaciju upotpunila je crnim špic štiklama, a odličan efekt dodale su i prozirne crne najlonke.

image

Zabčistala je u crnoj haljini spuštenih ramena s prorezom sa strane

RON ADAR/SHUTTERSTOCK
image

Odlučila se za jednostavnu frizuru

RON ADAR/SHUTTERSTOCK

Samo večer ranije, Kidman je na 57. dodjeli nagrada za country glazbu CMA u Nashvilleu oduševila crnom dugačkom haljinom s dubokim dekolteom i izrezima na trbuhu. Senzacionalna haljina s izazovnim cut-out detaljima koja je naglasila vitku liniju slavne glumice je komad iz kolekcije brenda Coperni.

image

Večer ranije oduševila je senzacionalnom haljinom s dramatičnim prorezima

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Haljina brenda Coperni imala je cut-out detalje

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Francuski brend čiju je kreaciju nosila nedavno je ispisao povijest nakon što je na Tjednu mode u Parizu ‘‘nasprejao‘‘ haljinu na golo tijelo manekenke Belle Hadid. Spornu sprej-haljinu osnivači Copernija, Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant, koji su inače i životni partneri, razvijali su šest mjeseci.

image

Sprej-haljinu osnivači Copernija, Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant, razvijali su šest mjeseci

SHUTTERSTOCK
Linker
11. studeni 2023 11:49