PRESS
balletcore estetika

Manekenke na Chanelovoj reviji oduševile nježnim make-upom, evo kako i vi možete postići ovaj look

Zaštitno lice kuće, glumica i nekadašnja balerina Margaret Qualley, odredila je ton cijele revije svojom prirodnom ljepotom - upečatljivim obrvama, rumenim obrazima i blistavom kožom.

Zaštitno lice kuće, glumica i nekadašnja balerina Margaret Qualley, odredila je ton cijele revije svojom prirodnom ljepotom - upečatljivim obrvama, rumenim obrazima i blistavom kožom.

Tjedan visoke mode u Parizu definitivno je jedan od najuzbudljivijih događanja u svijetu mode. Svake godine nas ponovno podsjeti da i dalje postoje kreacije koje mogu stvoriti samo ruke čovjeka. No, osim što se divimo minucioznom ručnom radu koji se može promatrati satima, tu su i nezaboravni beauty trenuci koji određuju trendove.

image

Balletcore je bio prisutan i u make-upu, pa su manekenke prošetale pistom s nježnom, jedva primjetnom šminkom

PRESS

Ove godine treba izdvojiti reviju modne kuće Chanel, tijekom koje je prikazana Haute Couture kolekcija za proljeće i ljeto 2024. Izgleda da je kreativna direktorica Virginia Viard inspiraciju pronašla u plesnoj umjetnosti jer je na modnoj pisti do izražaja došla balletcore estetika, stil koji slavi ženstvenost i nježnu, najčešće ružičastu boju. Među odjevnim komadima našle su se tajice, trikoi i mašne u kosi, a od materijala su bili zastupljeni čipka i til. Balletcore je bio prisutan i u make-upu, pa su manekenke prošetale pistom s nježnom, jedva primjetnom šminkom. Ovo ne iznenađuje ako uzmemo u obzir da je kao zaštitno lice kuće, glumica i nekadašnja balerina Margaret Qualley, odredila ton cijele revije svojom prirodnom ljepotom - upečatljivim obrvama, rumenim obrazima i blistavom kožom.

image

Za obrve su koristili četkicu Dual-Ended Brow Brush N°207, olovku Stylo Sourcils Waterproof i gel Le Gel Sourcils

PRESS
image

Oči su istaknuli bež sjenilom Les 4 Ombres 388 Eclat De Nuit i maskarom Le Volume Revolution De Chanel 10 Noir

PRESS

Kako ni postigli ovaj look, visažisti su koristili Chanelov Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch, koji su nanijeli kistom 2-in-1 Foundation Brush Fluid And Powder N°101. Nedostatke na licu su po potrebi ispravili korektorom Le Correcteur De Chanel, a potom nanijeli puder u prahu Poudre Universelle Libre na T-zonu.

image

Za usne su koristili hidratantni Rouge Coco Baume u boji 938 Keep Cool

PRESS
image

Za kraj, kako bi upotpunili look balerine, na nokte su nanijeli lak Le Vernis u Skieuse, mat ružičastoj boji

PRESS

Za obrve su koristili četkicu Dual-Ended Brow Brush N°207, olovku Stylo Sourcils Waterproof i gel Le Gel Sourcils. Oči su istaknuli bež sjenilom Les 4 Ombres 388 Eclat De Nuit i maskarom Le Volume Revolution De Chanel 10 Noir, dok su za usne koristili hidratantni Rouge Coco Baume u boji 938 Keep Cool. Za kraj, kako bi upotpunili look balerine, na nokte su nanijeli lak Le Vernis u Skieuse, mat ružičastoj boji.

Linker
26. travanj 2024 02:09