50. ROĐENDAN

Marc Cain predstavio novu kolekciju: Fokus je na pletivu i leopard uzorku

Njemački brend Marc Cain ekskluzivno je predstavio novu capsule kolekciju, koja je ujedno i poklon kupcima povodom 50. rođendana brenda.

Kolekcija je prikazana u Marc Cain trgovini u Zagrebu gdje su brojni uzvanici imali priliku vidjeti trendi komade koje je brend kreirao isključivo povodom velikog rođendana. Fokus je na stručnoj izradi pletiva, onome po čemu je Marc Cain i poznat te popularnom leopard uzorku. Osim 50 artikala idealnih za jutarnje vježbanje, dan u uredu i večernje izlaske, mogu se pronaći i modni dodaci kao što su torbe, cipele i šalovi. Pokriveni su različiti stilovi, od sportskog, elegantnog pa do ležernog, a capsule kolekciju obilježava i jedinstveni slogan „A day in leo“. Detalj koji posebno ističe cijelu kolekciju je jedinstveni logotip s izgledom mjerne trake, kreiran isključivo za 50. obljetnicu. On je element koji povezuje sve kampanje vezane uz rođendan te je usklađen s prepoznatljivim Marc Cain logotipom.

U središtu pozornosti bile su brojne poznate osobe koje su s oduševljenjem pregledale kolekciju i uživale u opuštenoj atmosferi – Tara Thaller, Jelena Glišić, Petra Kraljev, Petra Kurtela, Dorin Zelenika, Edina Pršić Babić i mnogi drugi. Također, iz Njemačke su se pridružili generalni direktori Marc Caina, Diana Brajković i Dirk Buscher te Mirella Silić, Trademarketing Manager. Svi prisutni uživali su u slasnim delicijama i ugodnoj glazbi za koju su se pobrinule DJ Kiki i DJ Lana G. Posebno iznenađenje bila je kutija s velikom mašnom iz koje su izletjeli crni baloni, a unutar nje je, baš za pravu proslavu rođendana, bila ukusna torta u kojoj su svi uživali.

image
PROMO

"Drago mi je da ste s nama i da zajedno možemo proslaviti ovaj okrugli rođendan Marc Caina. Ove godine brend slavi velikih 50 godina, a mi smo s njima 31 godinu. Zahvaljujem Marc Cainu na predivnoj suradnji svih ovih godina, a nakon toliko godina poslovanja poslovni odnosi prerastu u prijateljstvo i u obitelj. Hvala vam na tome", izjavila je Radmila Gostrec, general manager Marc Cain storea Zagreb.

image
PROMO

Marc Cain ima 141 trgovinu širom svijeta, a da brend prati trendove može se vidjeti i u ovoj capsule kolekciji. Najviše se ističu haljine, odijela, pletiva, torbe, cipele i šalovi, a sve naravno u upečatljivom leopard uzorku. Posjetitelji su tako mogli uz pomoć stilistice Ivane Pavić naučiti kako najbolje iskombinirati sve komade i kreirati odličan outfit.

image
PROMO
image
PROMO
image
PROMO
image

Nova kolekcija dostupna je u Marc Cain store Zagreb na adresi Vlaška 26.

PROMO

Linker
21. travanj 2024 13:19