kakvo izdanje

Margot Robbie oduševila u prozirnom korzetu, a sličan look već je nosila Zrinka Cvitešić

Australska glumica na premijeru svog novog filma ‘Saltburn‘ stigla je u glamouroznom izdanju te još jednom potvrdila status jedne od najljepših glumica svijeta. No, naša uspješna glumica proziran korzet nosila je još u ožujku.

Margot Robbie je trenutačno jedna od najzaposlenijih glumica u Hollywoodu i čini se kako ide iz projekta u projekt. Nakon što je ovo ljeto promovirala hit film Barbie, Margot nije uzela pauzu već nastavila raditi punom parom. Ovih dana, prekrasna Australka promovira novi film ‘Saltburn‘. Za premijeru u Los Angelesu, glumica se pojavila u izdanju koje je mnoge ostavilo bez daha. Margot je istaknula svoje istrenirano tijelo u korzetu u širokim spuštenim hlačama koje su na prvu ostavljale dojam haljine. Činilo se kao da je otkopčala prvi gumb na hlačama, a cijeli look je zaokružila čizmicama na petu koje su jedva provirile iz oversized hlača.

image
MICHAEL TRAN AFP
image
MICHAEL TRAN AFP
image
MICHAEL TRAN AFP
image
FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP
image
MICHAEL TRAN AFP

Margot je na premijeru došao podržati i njezin suprug, Tom Ackerley. U braku su od 2016. godine, no Tom se zapravo rijetko pojavljuje s njom na crvenim tepisima jer ne uživa u medijskom eksponiranju. No, ovaj put ponosno je pozirao s Margot, a i modno su se uskladili, pa dok je Margot imala tamnosmeđe široke hlače i korzet, on je nosio nešto svjetliji smeđi sako na duplo kopčanje.

image

Producent filma Josey McNamara, Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyjem

MICHAEL TRAN AFP
image

Cijeli tim se modno uskladio na crvenom tepihu- Josey McNamara, Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyjem

MICHAEL TRAN AFP

No, kada govorimo o korzetima, prvo nam pada na pamet upečtaljivo izdanje domaće glumice Zrinke Cvitešić koja je u ožujku na londonskoj premijeri serije ‘The Power", također oduševila u prozirnom korzetu i hlačama. No, za razliku od Margot i njezinih predimenzioniranih nogavica, Zrinka je svoj look za crveni tepih upotpunila elegantnim hlačama visokog struka koje je nosila na nude salonke.

image

Zrinka Cvitešić na londonskoj premijeri

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Zrinka je bila iznimno elegantna u topu dizajnerice Matije Vuice

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
15. studeni 2023 11:19