Izgleda sjajno

Michelle Pfeiffer zrači seksepilom u kreaciji koja je zatvorena od glave do pete

U trećem nastavku Marvelove uspješnice glumica ponavlja ulogu superjunakinje, a sada je oduševila u elegantnom izdanju.

Glumica Michelle Pfeiffer rijetko se pojavljuje na holivudskim događanjima i crvenom tepihu, no posljednjim pojavljivanjem sva pažnja bila je usmjerena prema njoj. Američka 64-godišnja glumica pojavila se na premijeri filma "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" u crnoj haljini dugih rukava koja seže do poda.

Haljina s dodatkom zlatnog glomaznog nakita dio je Saint Laurent kolekcije za proljeće 2023. godine. Kreacija je, kao i ostatak kolekcije francuske modne kuće, rađena u skladu s estetikom osamdesetih godina, pa haljina ima naglašena, snažna ramena, dok je donji dio suknje drapiran i prati liniju tijela.

image

Michelle Pfeiffer

Fotografija: Shutterstock Editorial/Profimedia

U potpuno zatvorenoj crnoj haljini zvijezda filma "Scarface" je zračila elegancijom i rafiniranim seksepilom, a look je upotpunjen jednostavnom frizurom oblikovanom u valoviti bob. Inače, glumica surađuje sa stilisticom Samanthom McMillen, koja je zadužena za stylinge slavnih poput Ane de Armas i Elle Fanning.

image

Saint Laurent kolekcija za proljeće/ljeto 2023.

Fotografija: Profimedia

U trećem nastavku Marvelovog filma "Ant-Man" koji uskoro dolazi u kina, Michelle glumi uz Paula Rudda koji tumači glavnu ulogu, a ona je drugi puta utjelovila heroinu Janet van Dyne, odnosno Wasp.

Linker
24. travanj 2024 06:01