Mila Elegović
 Maja Jurović
u korak s trendovima

Mila Elegović iznenadila cijelu špicu: Na stranu lijepi kaput, samo se u atraktivne čizme gledalo

Malotko se na zagrebačkoj šetnici nije okrenuo za našom poznatom glumicom. Na pragu 50. godine, kazališna i televizijska glumica izgleda sjajno, a pravim modnim kombinacijama zna kako istaknuti svoje adute.

Na zagrebačkoj špici nikada ne nedostaje modne inspiracije. Od slučajnih prolaznika do poznatih lica, naša fotografkinja zabilježila je stajliš trenutke sunčanog popodneva u centru Zagreba, pa je tako "ulovila" i našu poznatu glumicu Milu Elegović (49).

Rijetku su oni koji se nisu okrenuli za Milom - njezin stajling pravi je mamac za poglede, iako se odjenula u potpuno crnu kombinaciju. Glumica ide u korak s trendovima pa je se u njezinom ormaru nalazi primjerak visokih kožnih čizama, onih u crnoj boji koje se slažu sa svim. Visoke čizme do koljena jedan su od vodećih trendova za jesen, a njezinom outfitu su dale dozu seksepila, ponajviše zbog visoke potpetice, ali i raspora na gornjem dijelu koji su suptilno otkrivali koljena.

Spica / Zagreb 12.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic
Maja Jurović
Mila Elegović

Zanimljivi prošiveni kaput za jesen Mila je nosila u ulozi haljine, ispod koje se nadzirala crna tunika. Poslužila se praktičnim modnim trikom i kaput u struku zavezala crnim remenom i tako naglasila struk te ujedno upotpunila look. Crnu modnu kombinaciju Mila je zaokružila dizajnerskim komadom - shopper torbom s potpisom brenda Louis Vuitton koja nosi prepoznatljivi logo modne kuće.

Za vitku figuru glumice zaslužni su treninzi - Dvaput tjedno vježbam u teretani, a jednom tjedno trčim. I tako već dvanaest godina, uz privatnog trenera. - otkrila je u jednom od razgovora za Gloriju i nadodala da jede sve, ali u jako malim obrocima.

Spica / Zagreb 12.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic
Maja Jurović
Mila Elegović

Linker
24. travanj 2024 04:43