Profimedia, FIA
u privatno vrijeme uvijek opuštena

Mila Kunis ni ljeti ni zimi ne izlazi iz omiljenih tenisica

I dok se mnoge slavne holivudske dame trude i u slobodno vrijeme, za kvartovsku šetnju, našminkati i nabaciti koji glamurozni komad odjeće na sebe, Milu Kunis ne zanimaju ni minice, ni bundice, a ni štiklice.

Poznato je da Mila Kunis u slobodno vrijeme odijeva udobnu odjeću i to najčešće kakve široke traperice i običnu majicu.

Slavna mama četverogodišnje Wyatt Isabelle i jednogodišnjeg Dimitrija Portwooda te izabranica Ashtona Kutchera, kad ne šeta crvenim tepihom, bira ležernu odjeću i obuću. 35-godišnjakinja pravo je oličenje slatkice iz susjedstva i zato kada trči po kavu ujutro najradije fura klasične bijele starke od kojih se ne odvaja bez obzira na to koje je trenutno godišnje doba.

Kultne tenisice već desetljećima su zaštitni znak kreativaca, a prednost im je što se mogu uklopiti u svaki stajling. U web dućanima mogu se kupiti već od 351 kuna.


Na sebe je poznata glumica nabacila plavu baršunastu majicu s fora natpisom 'Easy like Sunday morning' kojom potvrđuje ljubav prema kofeinu i komotne traperice.

FIA EXCLU!  Mila Kunis casts a casual figure as she grabs a cup of coffee on her way to a business meeting in Studio City, CA on 11/27/18!, Image: 398694541, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Kao obitelj Ashton i Mila se trude svoju djecu ne zatrpavati poklonima zbog blagdana, nego i tu teže jednostavnosti. 'Prošle godine djedovi i bake su ih zasuli darovima, to je bilo prestrašno. Mi im nismo kupili niti jedan dar, ali su oni sve nadoknadili. Klinci ni ne znaju što očekuju, oni samo čekaju da dobiju 'stvari'. Odgajamo ih kao siromašne. Mi imamo novac, ali oni nemaju ni dolara i to već sada znaju'.

FIA EXCLU!  Mila Kunis casts a casual figure as she grabs a cup of coffee on her way to a business meeting in Studio City, CA on 11/27/18!, Image: 398694532, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Linker
19. travanj 2024 08:10