Miranda Kerr

 PROFIMEDIA
Lookovi za pamćenje

Miranda Kerr slavi 41. rođendan, izdvojili smo njezina najbolja modna izdanja

Osim modeling angažmanima, slavna manekenka nerijetko oduševljava i svojim odjevnim kombinacijama.

Osim modeling angažmanima, slavna manekenka nerijetko oduševljava i svojim odjevnim kombinacijama.

Australska manekenka Miranda Kerr 20. travnja slavi 41. rođendan, a modelingom se počela baviti već kao 13-godišnjakinja. U svojoj je bogatoj karijeri dobila brojne angažmane u reklamama i imala prilike nositi revije za brendove poput Levi‘sa i Cavallija. Svjetsku slavu stekla je 2007. kada su je angažirali da bude model donjeg rublja za Victoria‘s Secret. Tim korakom u karijeri postala je prva Australka kojoj je to pošlo za rukom, a nakon toga je svake godine bila na listi najplaćenijih manekenki prema magazinu Forbes. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 45 milijuna dolara, a osim mnogobrojnim modeling angažmanima, Kerr nerijetko oduševljava i svojim modnim kombinacijama. Upravo smo zbog toga odlučili izdvojiti njezine najbolje lookove koje posebno pamtimo, a jedan od njih bio je u travnju 2023. kada se slavna manekenka na crvenom tepihu povodom održavanja Breakthrough Prize Awards dodjele u Los Angelesu pojavila u crnoj strukiranoj satenskoj haljini modne kuće Zuhair Murad koja je pratila linije njezina tijela, a glamurozni styling dodatno je naglasila dijamantnom ogrlicom i decentnim naušnicama te crvenim ružem.

image

Miranda Kerr u glamuroznoj Zuhair Murad haljini

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Na Vanity Fair partyju te iste godine zanosna Kerr poglede je privlačila senzacionalnom lepršavom haljinom pastelno zelene boje modne kuće Elie Saab, a modno izdanje koje je mnoge ostavilo bez daha upotpunila je dijamantnim nakitom.

image

Svojim je stylingom oduševila i 2023. na Vanity Fair partyju na koji je imala senzacionalnu haljinu modne kuće Elie Saab

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Na Cruise Showu 2023. modne kuće Louis Vuitton u San Diegu Kerr je još jednom zablistala, ovog puta u elegantnom outfitu ovog luksuznog brenda. Na održanoj gala reviji poznata je manekenka nosila u efektnoj kreaciji od tvida sa sjajnim česticama iz Vuittonove kolekcije za proljeće i ljeto. Cijeli look koji nas je oduševio na prvi pogled upotpunila je parom špic salonki na petu i kožnom Louis Vuitton torbicom bijele boje, dok je kosu podigla u zalizanu punđu.

image

Manekenka je 2023. oduševila u Louis Vuitton kostimu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Na Berggruen Prize gali u Los Angelesu 2022. manekenka je plijenila pažnju u ružičastoj midi haljini s predimenzioniranim detaljima cvijeća modne kuće Monique Lhuillier, a look je dodatno upotpunila srebrnim Christian Louboutin sandalama na petu te efektnom clutch torbicom u istoj boji.

image

Miranda Kerr oduševila je 2022. u Monique Lhuillier glamuroznoj haljini

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK
Linker
29. travanj 2024 07:15